Melo krizinin nedeni bir kişi!

Yeni Şafak
10:39, 05/08/2015, ÇarşambaG: Güncelleme: 10:51, 05/08/2015, Çarşamba
Diğer
Melo krizinin nedeni bir kişi!

Galatasaray'da bitmek bilmeyen Felipe Melo krizinin perde arkası ortaya çıktı. Melo'nun transferinde her şey tek kişide tıkanıyor.

Kulübün FIFA'nın mali yaptırımları nedeniyle bonservisli transfer yapamadığı, hatta elindeki bazı futbolcuları göndermek zorunda olduğu, bu nedenle de Endonezyalı patronun 1 euro bile ücret ödemeye yanaşmadığı bildirildi.



AMK'nın haberine göre İtalya'ya gitmek istemesinin en büyük nedeni olarak da Torino kentindeki evi gösterilen Melo'nun ise Galatasaray'dan ücretsiz olarak ayrılmayı amaçladığı öğrenildi. Lakin sarı-kırmızılı kulübün “Gitmek istiyorsan gidebilirsin. Bizimle bir yıllık daha sözleşmen var. Seni isteyen kulübün bir miktar da olsa bonservis parası vermesi gerekir" dediği ifade edildi. İnter'le görüştüğü bilinen Melo'yu özellikle takımın başında olan Galatasaray'ın eski hocası Mancini'nin çok istediği bildirildi.



Melo'nun eşinin de İtalya'da yaşamak istediği belirtilirken, Galatasaray teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun “Kafası bizimle değil. Zaten kampın büyük bölümüne de katılmadı, ayrılmayı kesin olarak kararlaştırmış. Artık bize faydalı olacağını sanmıyorum" dediği öğrenildi. Yönetimin Inter'in para ödememesi halinde kendi seçeceği bazı futbolcularla Melo'yu takas etmeye de sıcak baktığı, konunun önümüzdeki hafta içinde kesinlik kazanmasının beklendiği ileri sürüldü.

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026