|

Mustafa Denizli'nin sırrı 'güven'

Sezonun ikinci yarısına Sivasspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, her ne kadar ezeli rakiplerinin bir hayli gerisinde kalsa da, şampiyonluk yarışına artık daha umutlu bakıyor. Bundaki en önemli sebebin ise futbolcular arasında pekişen güven duygusunun olduğu ifade ediliyor.

Yeni Şafak
11:41 - 19/01/2016 Salı
Güncelleme: 11:59 - 19/01/2016 Salı
Diğer

Mustafa Denizli'nin Florya'ya adım attığı günden bu yana oyuncular arasındaki uyumu sağlamak için çalışmalar yapan tecrübeli hoca, bu konuda önemli ölçüde yol almış durumda.Fanatik'te yer alan haberde; Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, futbolcuları şu ana kadar en fazla etkileyen konu, Mustafa Denizli'nin onlara karşı, 'içeride ve dışarıda' sergilediği davranış şekliydi.



Sinan Gümüş örneği

Başta Umut Bulut ve Burak Yılmaz'a her koşulda sahip çıkan ve soyunma odasında konuştuklarını, medya önünde de tekrarlayan Denizli'nin bu istikrarlı tavrı, takımda güven duygusu oluşturdu.



Hamza Hamzaoğlu döneminde çok az süre alabilen Sinan Gümüş'e, antrenman ve kupa maçlarındaki çıkışı nedeniyle formayı gözü kapalı veren Mustafa hoca, bu davranışıyla da, “Hak eden formayı kapar" algısı yaratarak, bir anlamda adalet sağladı. Tüm bu gelişmeler, oyuncularla hoca arasında bir bağ oluşturdu ve takım performansını yukarı çıkardı.

#Mustafa Denizli
#galatasaray
#güven
#sinan gümüş
8 yıl önce