|

Nani: Ya Lizbon'da oynarım ya da...

Portekizli yıldız Nani ülkesinde Lizbon dışında başka bir kulüpte oynamak istemediğini belirterek, 'Ya Sporting Lizbon'da oynarım ya da dışarda başka bir takıma transfer olurum' dedi.

Yeni Şafak
12:51 - 22/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:03 - 22/06/2015 Pazartesi
DHA

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Nani geleceği ile ilgili sorunun birkaç gün içinde çözüme kavuşacağı müjdesini verdi. Portekiz'in Seixal kentinde düzenlenen "III Torneo de Futbol 7 Nani 360," futbol turnuvasına katılan Nani, transferi ve geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Nani, "Geleceğim henüz belli değil. Kendimi gayet rahat hissediyorum. Önümüzdeki birkaç gün içinde konumum netleşebilir. Ancak şu an sadece tatil yapmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.



Portekizli yıldız, bazı taraftarların Sporting Lizbon'u bırakarak Benfica'ya transfer olmamı istemediklerini vurgulayarak, "Bu da futbolda rekabetin güzelliği, endişe etmesinler burada Sporting dışında başka bir kulübün formasını giymem" dedi.


Nani, gazetecilerin bundan sonra hangi takımda oynayacaksınız sorusuna ise, "Profesyonelim. Kimseye buraya gideceğim garantisi veremem. Çünkü hayat bazen size çok sayıda opsiyon sunabilir" şeklinde konuştu.

#nani
#fenerbahçe
#sporting lizbon
9 yıl önce