|

Napoli Burak'ta ısrarcı

G.Saray'ın golcüsü, İtalyan ekibinin radarından çıkamadı. Cavani'yi rekor bir ücrete PSG'ye satan Napoli, forvetteki boşluğu kral ile doldurmakta kararlı. Başkan Ünal Aysal, 20 milyon Euro'nun altındaki bir fiyata sıcak bakmıyor

Taha Güvendi
00:00 - 20/07/2013 Cumartesi
Güncelleme: 00:45 - 20/07/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Napoli Burak'ta ısrarcı
Napoli Burak'ta ısrarcı

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ın talipleri bitmiyor. İngiltere'den Liverpool, Tottenham ve Chelsea ile adı anılan, İtalya'da Lazio ve Fiorentina'nın gündemine gelen Burak, Napoli'nin radarından hala çıkmadı. Spor Toto Süper Ligi'nde 24, Şampi-yonlar Ligi'nde 8 gol atarak transfer piyasanın gözde ismi haline gelen yıldız futbolcu, İtalyada yine manşetlerdeydi. 63 milyon Euro gibi rekor bir fiyata golcüsü Edilson Cavani'yi PSG'ye satan Napoli'nin ilerideki boşluğu Burak ile doldurmak istediği belirtildi. İtalyan basınındaki haberlerde Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez'in ' İki üst düzey forvete ihtiyacımız var' sözlerine yer verilirken, Internacional'den Damiao'nun transferine kesin gözüyle bakılıyor.

BURAK YILMAZ İKİ İSİMDEN BİRİ!

Damiao'nun partnerini için ise iki isim iddia edildi; Burak Yılmaz ve Gonzalo Higuain. Arjantinli forvet yüksek bonservis bedeli sebebiyle ikinci plana düşerken, Burak için Napoli'nin sarı-kırmızılıların kapısını çalacağı iddia edildi.

Napoli ile 29 Temmuz'da hazırlık maçı yapacak olan G.Saray, daha önce bu kulüpte oynayan Gökhan İnler'e talip olmuş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Burak'ı takımda tutmak isteyen teknik direktör Fatih Terim'in golcü oyuncudan vazgeçmediği belirtilirken, başkan Ünal Aysal'ın da 20 milyon Euro'dan aşağı gelecek tekliflere sıcak bakmayacağı bildirildi.


11 yıl önce