|

Niang pazar sahnede

F.Bahçe'nin anlaştığı Niang, 5 yıldır formasını giydiği Marsilya ile bugün son maçına çıkacak. Fransız kulübüyle sözleşmesini fesehedecek Senegalli oyuncu yarın İstanbul'a gelecek. Seyircisiz oynanacak Antalya maçında Niang stada getirilip resmen açıklanacak.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 14/08/2010 Cumartesi
Güncelleme: 01:09 - 14/08/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Niang pazar sahnede
Niang pazar sahnede

Fenerbahçe uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Mamadou Niang'a yarın kavuşuyor. Kulübü Marsilya ile 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler Senegalli golcüyü yarın İstanbul'a getirmeyi planlıyor. 2005 yılından bu yana Fransız kulübünde forma giyen Niang bugün Marsilya'nın deplasmanda Valenciennes ile saat 20.00'de yapacağı lig mücadelesinde son kez sahaya çıkacak. Maç sonrası Fransız kulübüyle vedalaşacak 31 yaşındaki golcü oyuncu Pazar günü İstanbul'a gelecek. F.Bahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisiz oynayacak Antalyaspor maçını tribünden izlemesi beklenen Niang'ın pazartesi günü de sağlık kontrolünden geçip sarı-lacivertli kulüp ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Senegalli golcünün menajeri Karim Aklil de dün İstanbul'a gelerek F.Bahçe ile son pürüzleri görüştü. F.Bahçe ile yıllık 2.5 milyon euro karşılığında anlaşan golcü oyuncunun sarı-lacivertli kulübün 19 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın PAOK takımıyla yapacağı maçta forma giyeceği öğrenildi. 2005 yılından bu yana Fransız kulübünde forma giyen Niang, Marsilya'da çıktığı 226 maçta 100 gol attı. 2004'ten sonra Milli Takım forması giyen golcü oyuncu 43 karşılaşmada 13 gol kaydetti.


Corinthians'tan Deivid atağı

F.Bahçe'de takımdan gönderilecek oyuncular arasında gösterilen Deivid'e Brezilya'nın Corinthians kulübü talip oldu. Brezilya'nın en ünlü kulübü olan Corinthians golcüsü Ronaldo'ya alternatif olarak F.Bahçe'nin göndermeyi düşündüğü Deivid'i istiyor. Ancak bu transferde en büyük engel Brezilyalı oyuncunun sarı-lacivertli kulüp ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunması ve F.Bahçe'den aldığı yüksek maaşı.


Kazan'ın Güiza ısrarı sürüyor

Sarı-lacivertli kulübün elden çıkarmak istediği Güiza için Rusya'nın Rubin Kazan kulübü ısrarını sürdürüyor. Dün İstanbul'a gelen Rus kulübün yöneticileri İspanyol golcü için son teklif olarak 8 milyon euro önerdiler. F.Bahçe yönetiminin ise Rubin Kazan'dan düşünmek için süre istediği öğrenildi.


F.Bahçe'ye yakışır şekilde oynayın

F.Bahçe'de önceki günkü PAF maçını izlemek için Samandıra'ya giden başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla tek tek tokalışıp kendilerine güvendiklerini söyledi. “Lige nasıl başlarsak öyle gider” diyen başkan Yıldırım, “F.Bahçe'ye yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Sizlerin arkasındayız” diye konuştu.


F.Bahçe kaleci Serkan ile anlaştı

F.Bahçe'nin, Ankaragücü ile yollarını ayıran kaleci Serkan Kırıntılı'nın transferi için futbolcunun menajeriyle prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. Genç file bekçisi Ankaragücü ile olan sözleşmesini, yasal süreci içinde ödenmeyen alacakları nedeniyle tek taraflı olarak feshetmişti. Sarı-lacivertli kulübün bu transferi birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor.









14 yıl önce