|

Nwakaeme'ye Avcı dokunuşu

Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme, teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte en iyi sezon başlangıcına imza attı. Nijeryalı oyuncu, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 3 maçta 3 gol 1 asist kaydetti.

10:13 - 6/09/2021 الإثنين
Güncelleme: 10:25 - 6/09/2021 الإثنين
IHA
Abdullah Avcı ve Nwakaeme
Abdullah Avcı ve Nwakaeme

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’da heykeli dikilen Nijeryalı yıldız Nwakaeme, 2021-2022 sezonuna fırtına gibi girdi. Süper Lig’de sırasıyla Malatyaspor, Sivasspor ve Giresunspor ile karşılaşan bordo-mavililerde yıldız oyuncu rakip fileleri 3 maçta da boş geçmedi.

Teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte kariyerinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Nwakaeme, Karadeniz ekibinin elde ettiği 9 puana direk katkı yaptı. Gol serisine Galatasaray karşısında da devam etmeyi hedefleyen oyuncuyu, hocası Abdullah Avcı da zorlu müsabakaya motive ediyor.

Romanya’nın Petrolul Ploiesti ve Üniversitatea Cluj İsrail’in Hapoel Raanana ve Papoel Beer Sheva takımlarında forma giydikten sonra 2018 yılında Trabzonspor’a transfer olan Nwakaeme, en iyi sezon başlangıcına bordo-mavili takımda bu sezon imza attı.

Bordo-mavili takımda 4. sezonu geçiren yıldız oyuncu Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa olmak üzere 37 gole imza attı.


#Trabzonspor
#Nwakaeme
٪d سنوات قبل