|

Ocak'ta gidiyorum

Hollandalı çalıştırıcı, devre arası “Anladım ki bu işi beceremeyeceğiz. Ben ve ekibim yönetimden ayrılmayı talep edeceğiz” dedi. Rijkaard'ı kaybetmek istemeyen futbolcular maçı çevirdi.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 13/12/2009 Sunday
Güncelleme: 00:07 - 13/12/2009 Sunday
Yeni Şafak
Ocak'ta gidiyorum
Ocak'ta gidiyorum

G.Saray'da teknik direktör Frank Rijkaard, Antalyaspor maçında ilk yarı 2-1 mağlup olarak soyunma odasına giden takımına farklı bir motivasyon uyguladı. Hollandalı çalıştırıcı, “Bugün anladım ki, koyduğumuz hedefler hayalmiş. Bu kadar kötü bir futbol ve arka arkaya puan kayıpları, 'biz bu işi beceremeyeceğiz' dedirtiyor bana. Sizinle bir şey paylaşayım, ben ve ekibim bütün bu sorumluluğu üstlenip, devre arasında yönetimden ayrılmayı talep edeceğiz' dediği belirtildi. 2. yarıdaki 2 golle maç sonunda soyunma odasına giden G.Saraylı futbolcular, Hollandalı çalıştırıcıya tekrar fikrini sordu. Rijkaard'ın ise, “Eğer yönetim istemezse, ben takımımı yarı yolda bırakıp gitmem. Tebrik ediyorum, 2. yarı muhteşemdiniz” cevabını verdiği öğrenildi.


Keita ve Elano kalitesini gösterdi

G.Saray Başkanı Adnan Polat, takımı haftalar sonra kazanınca yüzü güldü. Polat'ın özellikle eleştirilere hedef olan Elano'nun güzel futbolundan çok memnun kaldığı öğrenildi. G.Saray Başkanı'nın kurmaylarıyla maçı değerlendirirken, “Gerçek Elano'yu izlemeye başladık. Başlangıçta çok eleştiriliyordu ama herkes onun ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gördü” dediği belirtildi. Polat'ın takımda en çok beğendiği ismin Keita olduğu ve bu futbolcu için “Mükemmel oynadı. Elano ile birlikte kalitesini gösterdi” dediği bildirildi.


NESKEENS Aydın'a patladı

Antalya karşısında 70. dakikada Keita'nın yerine oyuna giren Aydın Yılmaz, maç sonu antrenör Neskeens'ten fırça yedi. Neskeens, kritik top kayıplarıyla rakibi pozisyona sokan Aydın'ı “Verilen fırsatı böyle mi değerlendiriyorsun. Bütün topları ezdin” diye azarladı.


Ada, Servet'in peşine düştü

Servet Çetin'in Menajeri Mithat Halis, M.United ile Liverpool'un milli futbolcuyla ilgilendiğini duyurdu, “Sanırım 10 milyon poundluk bir teklif yeterli olacaktır” dedi. Galatasaray bu sezon savunmada sıkıntılar yaşamasına rağmen, defansta görev yapan Servet Çetin'in talipleri her geçen gün artıyor. Daha önce Premier Lig takımlarından Arsenal ile Tottenham Hotspur'dan teklif alan futbolcu için şimdi Manchester United'ın devreye girdiği ifade edildi. Servet Çetin'in Menajeri Mithat Halis, Galatasaraylı Manchester United'e gitmesine daha sıcak baktıklarını ifade ederek, “Şu an yüzde yüz ayrılacağına garanti veremem ancak ayrılabilir de” ifadesini kullandı.


15 years ago