|

Oktay Derelioğlu: Umarım Beşiktaş bir mucizeyi başarır

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 5-0 yenildiği maçı yorumlayan Oktay Derelioğlu, ilginç yorumlarda bulundu. Derelioğlu, henüz hiçbir şeyin bitmediğini söylerken "Umarım bir futbol mucizesi olur ve Beşiktaş, Bayern Münih'i Vodafone Park'ta daha farklı bir skorla eler ve adını futbol tarihine altın harflerle yazdırır" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
13:58 - 21/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:14 - 21/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş, Bayern Münih'e son 16 turu ilk maçında 5-0 mağlup oldu.
Beşiktaş, Bayern Münih'e son 16 turu ilk maçında 5-0 mağlup oldu.

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Oktay Derelioğlu, Bayern Münih'in siyah beyazlıları 5-0 yendiği maçı yorumladı. Derelioğlu, rövanş maçı için ise ilginç değerlendirmelerde bulundu.

İşte Oktay Derelioğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Beşiktaş dünkü maça çok talihsiz başladı. Böylesine önemli bir maçta, önemli bir rakibe karşı 16. dakikada eksik kalmak Kartal'ı çok etkiledi. Atiba'nın hatalı pasında zamanlama hatası yapan Vida, kariyerine yakışmayacak bir kırmızı kart gördü ve Beşiktaş için işler çok zorlaştı. Oyun 11'e 11 oynanırken iki takım arasında çok ciddi oyunsal farklılıklar yoktu. İlk yarıda Vagner Love girdiği net pozisyonda golü atabilseydi Beşiktaş oyuna tutunabilirdi. İkinci yarıda Şenol Güneş yaptığı değişikliklerle oyunu tutmaya çalıştı. Ancak Vagner Love'ın oyundan çıkmasıyla Bayern Münih, Beşiktaş yarı sahasında daha çok baskı kurdu ve fark açıldı. Dolmabahçe'deki atmosferi de düşündüğümüzde Siyah- Beyazlılar için henüz hiçbir şey bitmedi. Umarım bir futbol mucizesi olur ve Beşiktaş, Bayern Münih'i Vodafone Park'ta daha farklı bir skorla eler ve adını futbol tarihine altın harflerle yazdırır."


#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
#Oktay Derelioğlu
6 yıl önce