|

Pereira golcü istedi

Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda Bordeaux'nun Uruguaylı forveti Diego Rolan’ı transfer etmek için görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe’nin listesinde Giresunspor’un Arnavut asıllı golcüsü Murqui, Partizan’ın 18’lik forveti Saponjic de bulunuyor.

Yeni Şafak ve
06:00 - 13/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:30 - 13/01/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira yönetimle yaptığı görüşmede devre arasında mutlaka bir forvet transferi yapılması yönünde rapor verdi. Portekizli teknik adam, ofansif orta saha eksikliğini kadro içerisinde giderebileceklerini, ancak uzun lig maratonunda forvet transferinin yapılmasının gerekliliğinin şart olduğunu vurguladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün yönetimle yaptığı görüşmede “Kadroda iki forvet oyuncusu var, biri sakat ve formsuz olduğunda sıkıntı yaşıyoruz” dediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi de Pereira ile yaptığı görüşmenin ardından Bordeaux'nun Uruguaylı forveti Diego Rolan'ı transfer etmek için görüşmelerini hızlandırdı. 22 yaşındaki Diego Rolan bu sezon forma giydiği 23 maçta 5 gol atıp, 2 asistlik performans sergiledi. Sarı-lacivertliler, Bordeaux'nun istediği bonservis bedelinde indirim yapması için kıran kırana bir pazarlık yürütüyor. Bu transferde sorun çıkması durumunda Fenerbahçe genç ve gelecek vaat eden bir ismi kadroya katk istiyor. Listede Giresunspor'un Arnavut asıllı golcüsü Vedat Murqui, Partizan'ın 18 yaşındaki forveti Saponjic de bulunuyor.



Guarin için en iyi teklif Fenerbahçe'den






Inter'de yedek beklediği için mutsuz olan Fredy Guarin kulübüyle yollarını ayırmak üzere. İtalya'nın önde gelen gazetesi Corriere dello Sport'da yer alan haberde Kolombiyalı orta sahanın menajeri bir hafta içerisinde Milano'da olacak ve Inter ile Guarin'in takımdan ayrılması konusunu görüşecek. Gazete, Guarin'e şu ana kadarki en iyi teklifin Fenerbahçe'den geldiğini, sarı-lacivertli kulübün 29 yaşındaki oyuncuya yıllık 4 milyon Euro önerdiğini vurguladı. Inter yönetimi yıllık 3.2 milyon Euro kazanan Guarin ile yollarını ayırarak bu bedelden kurtulmak istiyor. Guarin'i Fenerbahçe'nin yanı sıra Zenit ve Schalke 04 de istiyor.



Ramazan Şanlıurfaspor'da


Fenerbahçe, genç oyuncu Ramazan Civelek'i PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'a kiraladı. Şanlıurfaspor 2. Başkanı Kemal Süt, 19 yaşındaki orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı. Şanlıurfa, Erciyes'ten Onurcan Piri ve G.Saray'dan Yavuzhan Keleşoğlu'nu da transfer etti. Ramazan bugünkü Giresunspor maçında Fenerbahçe forması giyecek.



BA Daha güçlü döneceğim


Giresunspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan Senegalli stoper Abdoulaye Ba, 4 hafta sonra sahalara daha güçlü döneceğini söyledi. F.Bahçe ailesinin bir parçası olmaktan mutlu ve gururlu hissettiğini belirten Ba, “Dört çok hafta iyi hazırlanacağım. Asla vazgeçmeyeceğim, sahalara daha güçlü dönebilmek için çok çalışacağım ve daha güçlü bir şekilde döneceğim” dedi.




#Fenerbahçe
#Vitor Pereira
#Fredy Guarin
8 yıl önce