|

Ryan Donk G.Saray'da

Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Donk'u sarı-kırmızılı takıma verdiklerini belirtti. Resmi imzaya kalan transfer 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle gerçekleşecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/12/2015 Pazar
Güncelleme: 04:18 - 27/12/2015 Pazar
Yeni Şafak

Ligde hedeflerinin uzağında kalan Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ederken dün yetkili ağızdan önemli bir açıklama geldi. Kasımpaşa'nın ön liberosu Ryan Donk'un transferini bitirme aşamasına getiren G.Saray'ın transferde geldiği aşamayı Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz açıkladı. Kasımpaşa-Trabzonspor maçı sonrası soruları yanıtlayan Öksüz, Donk'u Galatasaray'a sattıklarını açıkladı. Sarı-kırmızılı takımla her konuda anlaştıklarını belirten Kasımpaşa Kulübü yöneticisi, "Galatasaray ile anlaşmaya vardık. İş sadece imzaya kaldı. Biz Donk'u Galatasaray'a verdik" dedi. G.Saray, Kasımpaşa ile 1.5 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşma sağladı. Donk, G.Saray ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak; yıllık ücret olarak da 1.5 milyon Euro alacak.



EREN DERDİYOK'A İZİN YOK


Hasan Hilmi Öksüz, Eren Derdiyok'a gelen transfer tekliflerini ima ederek "Diğer oyuncular için kapımız kapalı" dedi.



Sneijder Kayseri'de yok


G.Saray'da sakatlığı bulunan Wesley Sneijder, Kayserispor maçı kadrosunda yer almadı. G.Saray Kulübü, Hollandalı yıldızın tedavi olduğu fotoğrafları yayımladı. Bu hamlenin, hafta içinde teknik direktör Mustafa Denizli'den erken tatil izni isteyen ve reddedilen Sneijder'in, Kayseri'ye götürülmemesinin yanlış anlaşılmaması için olduğu öğrenildi.


#Galatasaray'
#Hilmi Öksüz
#Kasımpaşa
#Donk
8 yıl önce