|

Salih Dursun Galatasaray'da

Galatasaray, Kayserispor'un genç savunmacısı Salih Dursun'u renklerine bağladı. Dursun, 'Hayalimi gerçekleştirdim. Galatasaray formasıyla Avrupa'da boy göstereceğim için çok mutluyum' dedi.

Fanatik
00:00 - 9/01/2014 Perşembe
Güncelleme: 13:42 - 9/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Salih Dursun Galatasaray'da
Salih Dursun Galatasaray'da

Galatasaray ara transfer döneminde bir bomba daha patlattı. Sarı- Kırmızılılar, Kayserispor'lu Salih Dursun'un transferinde dün mutlu sona ulaştı. Kayseri ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varan Cim Bom, genç savunmacıyla da her konuda el sıkıştı. Resmi imzalar atıldıktan sonra transferin borsaya bildirileceği öğrenildi.

Galatasaray'ın kapısından içeri adım atan Salih, ilk röportajını da sıcağı sıcağına gerçekleştirdi. Galatasaray formasıyla poz veren 23 yaşındaki Salih, yazarımız Tunç Kayacı'ya konuştu.

Söze Kayserispor'a teşekkür ederek başlayan Salih, '1.5 yıl boyunca Kayseri'de çok mutlu bir dönem geçirdim. Çok sevdiğim, çok keyif olduğum bir kulüpteydim. Onlara para kazandırarak ayrılıyor olmak beni ayrıca mutlu ediyor. Kayseri'de futbol oynadığım süre içerisinde bana destek olan herkese teşekkür ederim' dedi.

'Sabırsızlanıyorum'

Galatasaray'ın kendisi için genç yaşta yeni bir macera olacağını söyleyen Salih, şöyle konuştu: 'Küçüklüğümden bu yana kurduğum bir hayali gerçekleştirdim. Şu anda çok mutluyum. Galatasaray formasını bu kadar genç yaşta giyecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle Avrupa'da boy göstereceğim için çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi gibi dev bir organizasyonda Galatasaray formasıyla sahaya çıkacak olmak şimdiden bana heyecan veriyor. Çok sabırsızlandığımı söyleyebilirim. Bundan böyle Türkiye ve Avrupa'da büyük başarılara imza atmak için çalışacağım. Bana güvenen herkese teşekkür ederim.'

10 yıl önce