|

Salih Uçan kaleci oldu

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'da oynayan Salih Uçan, tatil için geldiği memleketi Marmaris'te çocuklarla maç yaptı.

Yeni Şafak
12:08 - 23/06/2015 Salı
Güncelleme: 09:12 - 23/06/2015 Salı
AA

Fenerbahçe'den kiralık gittiği Roma'da Türkiye'yi temsil eden Salih Uçan, İtalya liginin sona ermesinin ardından memleketi Marmaris'te tatilini geçiriyor.



Salih Uçan, tatilini birlikte geçirdiği futbolcu arkadaşı Onur Uğlu ile antrenman yapmak için Marmaris İlçe Stadı'na geldi. Saha kenarında bir süre koşan Salih Uçan'ın geldiğini haber alan çok sayıda çocuk, statta toplandı. Hayranlarıyla fotoğraf çektiren ve formalarını imzalayan Salih, çocukların birlikte maç yapma istediğini de geri çevirmedi. Onur Uğlu ile aynı takımda yer alan Salih, genelde kalecilik yaptı. Zaman zaman ileri çıkarak goller de atan Salih, sevincini küçük hayranlarıyla paylaştı.



Futbola Marmaris Belediyespor'un altyapısında başlayan Salih Uçan, daha sonra Bucaspor'a, ardından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Salih, geçen sezon 2 yıllığına İtalyan kulübü Roma'ya kiralık gitmişti.

#salih uçan
#marmaris
#maç
9 yıl önce