|

Şampiyon yeniden Avrupa'da

Antalya'da 10 gündür devam eden Türkiye Bayanlar 1'inci Voleybol Ligi Klasman Grubu'nu lider tamamlayarak Türkiye'yi Avrupa Challenge Cup'ta temsil etme hakkını kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor'da büyük sevinç yaşandı.

Yeni Şafak
13:03 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 15:23 - 4/05/2015 Pazartesi
DHA

Sarıyer Belediyespor'u 3-1 yendikleri karşılaşmanın ardından değerlendirme yapan antrenör Emin İmen, sezon başında takım olarak koydukları hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. "Sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaştık" diyen Emin İmen, şöyle devam etti:



'Avrupa'da zirve yaptık'

"Bu sezon kızlarımız hem lig, hem de Avrupada maçlara çıktılar. Challange Cupta şampiyon olduk. Ama bu şampiyonluğa ulaşırken gerçekten çok yoruldular. Ama Antalyada iki etap yapılan maçlarda ellerinden gelenin en iyisini ortaya koydular."



'Çıtamızı yükselteceğiz'

Bursa Büyükşehir Belediyespor olarak ilk etapta topladıkları puanların sağladığı avantajı iyi kullandıklarını vurgulayan Emin İmen, "Birinci Lige çıktığımız ilk sezondan itibaren yakaladığımız başarıyı sürdürdük. Artık yeni sezon da daha iyi çalışarak bu çıtayı daha da yukarılara taşıyacağız" diye konuştu


#Bursa Büyükşehir Belediyespor
#Challenge Cup
#Bayanlar 1'inci Voleybol Ligi
9 yıl önce