|

Saygıner 9 yıl aradan sonra döndü

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'na katılan ve 9 yıl sonra ilk kez bir resmi müsabakada yarışan dünyaca ünlü milli bilardocu Semih Saygıner, göğsünde Özgecan Aslan'ın fotoğrafıyla mücadele etti.

Yeni Şafak
22:06 - 16/02/2015 Pazartesi
Güncelleme: 20:11 - 16/02/2015 Pazartesi
DHA

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1'inci Etabı, Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'ndeki Majesty Mirage Park Otel'de final müsabakalarıyla devam etti. Müsabakaların açılışında konuşan Federasyon Başkanı Ersan Ercan, bilardo sporunun ivmesinin yükseleceğine inandığını söyledi. Bilardo oynayanların gıptayla bakıldığı dönemleri hayal ettiğini ve bu hedefle çalıştığını aktaran Başkan Ercan, bu anı yaşadığında misyonunu tamamlamış sayacağını kaydetti.


Daha sonra final müsabakaları başladı. 9 yıl aradan sonra ilk kez bir resmi müsabakada yarışan dünyaca ünlü milli bilardocu Semih Saygıner de final etabında yarıştı. İlk maçında rakibi Çetin İnceiş'i 40-13'lük skorla yenen Saygıner'in mücadelesi ilgiyle izlendi.


Saygıner, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın fotoğrafının bulunduğu ve 'Kadına Karşı Şiddete Son' yazılı kartı göğsüne takarak müsabakaya çıktı. Final müsabakasına katılan tüm sporcular da göğsüne Özgecan fotoğrafı ve siyah kurdele taktı.

#Bilardo
#Semih Saygıner
#Özgecan Aslan
9 yıl önce