Semih İnter'e sıcak bakıyor

Yeni Şafak
Umut Yılmaz
04:0014/10/2015, Çarşamba
G: 14/10/2015, Çarşamba
Yeni Şafak

İnter'in Melo ve Telles'in ardından kadrosuna katmak istediği 3. G.Saraylı Semih'in Ocak'ta İtalya'ya gitmeyi düşündüğü öğrenildi.

Galatasaray'da son dönemde performans düşüklüğü yaşayan Semih Kaya, İtalya'yı ciddi ciddi düşünüyor. Semih'i yakın takibine alan, Melo ve Telles'in ardından devre arasında da bu oyuncuyu renklerine bağlamak isteyen İnter, bu hedefe oldukça yakın. Semih'in İtalyanların teklifine olumlu baktığı öğrenildi. Inter, genç yıldız için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Semih, Mancini döneminde ilk 11'in değişilmez ismi olmuştu.



Podolski turp gibi!


G.Saray, ligde Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına dün sabah yaptığı idmanla devam etti. Ayak bileğindeki şişlik nedeniyle Almanya Milli Takımı'nda kadrodan çıkartılan Lukas Podolski, dün takımla birlikte çalışmalara katıldı. Alman yıldızın Gençlerbirliği maçında forma giymesine engel bir durum yok. Ancak takımın bir diğer sakatı Burak Yılmaz riske edilmeyecek.




#Podolski
#Melo
#Semih Kaya
#Galatasaray

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.