|

Senna pahalı geldi

Marca gazetesi sarı-lacivertlilerin İspanyol oyuncu için 20 milyon euroyu gözden çıkardığını iddia etti. Başkan Yıldırım ise bu haberlerin doğru olmadığını belirterek, “Senna değil, başka ismi alacağız” diye konuştu.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 20/08/2008 Çarşamba
Güncelleme: 02:24 - 20/08/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Senna pahalı geldi
Senna pahalı geldi

Kezman'ı Fransa'nın PSG takımına kiralayarak yabancı kontenajınını boşaltan sarı-lacivertli takımda Mehmet Aurelio'nun yerine alınacağı iddia edilen İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Marcos Senna transferinde dün ilginç gelişmeler yaşandı. İspanyol Marca Gazetesi, F.Bahçe'nin Senna için 20 milyon euro bonservis bedeli teklif edeceğini ve bu oyuncuya da yıllık 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme önereceğini yazdı. Bu transferle ilgili olarak ilk kez konuşan Başkan Aziz Yıldırım ise bu haberlerin doğru olmadığını açıkladı. Villarreal'in 32 yaşındaki Senna için 24 milyon euro bonservis ücretini istediğini belirten başkan Yıldırım, “Bu yüzden Senna değil, başka birini alacağız” diye konuştu.


CAZORLA LİSTE BAŞI
Senna İspanyol basınına yaptığı açıklamada, kulübünden ayrılmak istemediğini belirterek, “Artık tek bir rüyam var. İspanya ile gelecek Dünya Kupası'nda oynamak ve Villarreal ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. 6 yıldır İspanya'dayım ve Villarreal'de olmaktan çok mutluyum. Sözleşmem sona erdiğinde kesinlikle, eşim ve çocuklarımla bir ev inşa ettiğim yere, Brezilya'ya döneceğim” dedi. Bu gelişmeler üzerine sarı-lacivertli takımın Villarreal'de forma giyen Santi Cazorla ile Milan'da oynayan Emerson'un transferlerine yöneldiği belirtildi. Teknik direktör Aragones'in Cazorla'nın alınmasında ısrar ettiği bildirilirken, Valencia'dan Albelda konusunda da sürpriz gelişmeler yaşanabileceği kaydedildi.
Appiah İtalyan Genoa yolunda

Sakatlığı nedeniyle F.Bahçe ile FIFA'lık olan Appiah yeniden İtalya'ya dönme hazırlığında. İngiliz Portsmouth, West Ham ve Tottenham kulüplerinden teklifler alan Ganalı futbolcuyu İtalyan Genoa Kulübü'nün transfer etmek istediği belirtildi. İtalyan II Secolo gazetesi, Serie A ekibinin Appiah'ın sağlık durumunun kesinleşmesinden sonra bu transferi gerçekleştirmek istediğini yazdı.


16 yıl önce