Serie A'da Merih Demiral rüzgarı: 2 gol birden attı
20:58, 04/04/2019, PerşembeG: Güncelleme: 21:11, 04/04/2019, Perşembe
Yeni Şafak

Merih Demiral, Sassuolo formasıyla ilk gollerini attı.
Sassuolo'nun Alanyaspor'dan transfer ettiği milli oyuncu Merih Demiral, Serie A'da Chievo'ya karşı ilk 45 dakikada 2 gol attı.
Devre arası transfer döneminde Alanyaspor'dan İtalya'nın Sassuolo takımına transfer olan milli futbolcu Merih Demiral, Chievo karşısında ilk 45 dakikada 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.
Alanyaspor'da sergilediği performansla Serie A ekibi Sassuolo'nun yolunu tutan Merih Demiral, İtalya'da gündem oldu. Chievo ile oynanan maçta stoper olmasına rağmen iki gol birden atan oyuncu, ülkede sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.
İşte Merih Demiral'ın Sassuolo formasıyla attığı goller;
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.