|

Servet 'Yıldızlar Takımı'nda

Ermenistan maçında yüzde 90 isabetli pas ortalaması yakalayan Servet Çetin, girdiği ikili mücadelelerde de yüzde 100 galip geldi. Bir de gol atan başarılı oyuncu 'en iyi 11'e girdi.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 17/10/2009 Cumartesi
Güncelleme: 03:24 - 17/10/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Servet 'Yıldızlar Takımı'nda
Servet 'Yıldızlar Takımı'nda

Sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Servet Çetin, Milli takımlar kategorisinde yapılan 'Ekim ayının en iyi 11 futbolcusu' karmasına seçildi. Milli savunma oyuncusu, Castrol firmasının analistlerinin, ekim ayında oynanan 19. Dünya Kupası grup eleme maçlarındaki futbolcu performansları değerlendirmesinde, “Yıldızlar Takımı”na girdi. Türkiye'nin Ermenistan'ı 2-0 yendiği maçta yüzde 90 isabetli pas performansına bir de gol ekleyen Servet'in, ikili mücadelelerde yüzde 100 galip gelerek, takımının gol yemeden maçı tamamlamasına katkı sağladığı ve bu performansıyla 11'e seçildiği bildirildi.


GEÇEN AY BAROS 11'DEYDİ

Böylece, eylül ayının en iyi 11'ine seçilen, G.Saray'ın Çek futbolcusu Milan Baros'un ardından, ekim ayının en iyi 11'inde de yine sarı-kırmızılı takımdan Servet Çetin kendisine yer buldu. Değerlendirmede oluşturulan 'Dünya Kupası Yıldızlar Takımı' şöyle:

KALECİ
: Gabor Babos

(Macaristan)

SAVUNMA
: Andreas Beck (Almanya), Servet Çetin (Türkiye), Olof Melberg (İsveç),

Gareth Bale (Galler)

ORTA SAHA
: Darijo Srna (Hırvatistan), Niko Kranjcar (Hırvatistan), Giorgios Karagounis (Yunanistan), David Silva (İspanya)
FORVET
: Dimitar Berbatov

(Bulgaristan), Alberto Gilardino (İtalya).



15 yıl önce