|

Sıra Rommedahl'da

Feldkamp'ın, Adnan Polat'a “Alırsanız süper olur” dediği Rommedahl ve kulübü Charlton Athletic ile görüşmelere başlayan sarı-kırmızılı yönetim, pazarlıkları İngiltere'de sürdürüyor.

Savaş Çorlu
00:00 - 24/06/2007 Pazar
Güncelleme: 22:31 - 23/06/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Sıra Rommedahl'da
Sıra Rommedahl'da

Transferde yaptığı isabetli işlerle taraftarından geçer not alan G.Saray yönetimi, Volkan Yaman'ın transferiyle sol kanat sorununu çözerken, sağ kulvarı da Rommedahl ile sağlama almayı planlıyor. Karl Heinz Feldkamp'ın, Adnan Polat'a, “Alırsanız harika olur. Çok işimize yarayacak bir futbolcu” demesi üzerine harekete geçen yönetim, Danimarkalı oyuncu ve kulübüyle pazarlığa oturdu. Rommedahl'ın, “G.Saray'a gelirim ama 1 yıl daha Charlton ile sözleşmem var. Kulübümle anlaşın” dediği bildirildi.

CANAYDIN ÇOK İSTİYOR

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin bonservis sorununu çözmek için kolları sıvarken, Lincoln'ün bonservisine 5 milyon euroya yakın ödeyecek olan yönetim, Rommedahl için de fedakarlıktan kaçınmayacak. Ancak rakamın yüksek çıkması halinde yeniden Kalli'nin görüşü alınacak. Alman hocanın, “Rommedahl olmazsa da orada oynatacak oyuncularım var” demesi ise yönetimi rahatlatıyor. Feldkamp yeni sezonda orta sahayı Rommedahl, Linderoth, Lincoln ve Arda'dan kurmayı planlarken, transferin önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.

'Şampiyonlukta F.Bahçe daha şanslı'

G.Saray'dan ayrılan Ergün Penbe, şampiyonlukta F.Bahçe'nin şanslı olduğunu söyledi. Ergün, “G.Saray ekonomik gücünü toparlayabilirse, eksik mevkilerine de kaliteli futbolcular getirirse F.Bahçe ile kafa kafaya mücadele edecektir. Ekonomik güç ve transferler yönünden F.Bahçe'yi şampiyonlukta çok önde görüyorum” diye konuştu.

Volkan Yaman için top kaleci Fevzi'de

G.Saray, Volkan Yaman konusunda Antalyaspor ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor'a daha önce 1 milyon euro+2 genç oyuncu teklif etmişti. Genç oyunculardan biri Özgürcan olunca, teknik direktör Feldkamp, transfere izin vermedi. Daha sonra 1 milyon euro+kaleci Fevzi teklifinde karar kılındı. Fevzi kabul ederse transfer gerçekleşecek.


G.Saray'da imza şov

Transferde anlaşma sağlanan Servet, İsmail Bouzid, Serkan Çalık, Barış Özbek, Orkun Uşak, Volkan Yaman ve Cassio De Souza Soares Lincoln, çarşamba günkü ilk idmandan önce Galatasaray ile resmi sözleşme yapacak. Futbolculardan Brezilyalı Lincoln'ün imzası, Fenerbahçe'de vatandaşı Roberto Carlos için yapılan şova benzer şekilde gerçekleştirilecek. Bu futbolcu helikopterle getirileceği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde salı günü tek başına imza atacak.

Diğer 6 futbolcu ise çarşamba günkü idman öncesi basın önünde kendilerini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeleri imzalayacaklar. Yeni transferlerden Danimarkalı Tobias Linderoth, geçtiğimiz hafta basın önünde imza atmıştı. Öte yandan, Necati'nin 10 numaralı formayı kendi isteğiyle yeni transfer Lincoln'e vereceğini açıklaması, başkan Özhan Canaydın ve yöneticiler tarafından takdirle karşılandı. Canaydın'ın Necati'yi arayarak bu jestinden dolayı kutladığı öğrenildi.


17 yıl önce