|

Sneijder yüzde 95 bitti

Sky Sports muhabiri Balocchini, Aysal''ın kendisine son detayları görüştüklerini söylediğini belirtti

Taha Güvendi
00:00 - 14/01/2013 Pazartesi
Güncelleme: 00:18 - 14/01/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Sneijder yüzde 95 bitti
Sneijder yüzde 95 bitti

Galatasaray''ın renklerine bağlamaya çok yakın olduğu Sneijder''in sarı-kırmızılı formayı giymesi beklenirken, Hollandalı yıldızın menajeri Soren Lerby''nin olumsuz tavırları transferi yokuşa sürüyor. Lerby''nin oyuncusu için İngiliz kulüpleriyle görüşmeler yaptığı ifade edilse de ibre İnter Kulübü ile el sıkışan Galatasaray''dan yana. Başkan Ünal Aysal da dün Sky Sports İtalia''ya yaptığı açıklamada Sneijder transferinin yüzde 95 oranla bittiğini kaydetti.

''Başkan Ünal Aysal''dan demeç alan İtalyan gazeteci Manuel Balocchini, kişisel Twitter hesabından ''Ünal Aysal bana Sneijder transferinin yüzde 95 oranında olumlu sonuçlandığını söyledi. Şu anda son detayları görüşüyorlar'' diye yazdı.

BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Wesley''in menajeri Soren Lerby de transferle ilgili Twitter''dan iki mesaj gönderdi. Lerby, ilk mesajında ''Wesley''in transferi hakkında her şey belirsiz. Kendisiyle birlikte karar vereceğiz. Umarım yarın (bugün) bir sonuca ulaşırız'' sözlerini yazarken hemen ardından attığı ikinci mesajında ''G.Saray taraftarları muhteşem ancak menajerlerin daha çok çalışması gerekiyor. Sneijder ilginizden çok mutlu'' dedi. Lerby''nin görüştüğü iddia edilen takımlardan olan Liverpool''da teknik direktör Brendan Rodgers da oyuncunun maliyetini karşılayamayacakları için transferi düşünmediklerini açıkladı.

10 YIL ÖNCE DE AYNI

G.Saray''ın Sneijder''in menajeri Lerby ile tanışıklığı yeni değil. Sneijder için yaşanan sürecin bir benzeri 2003 yılında Rommedahl transferinde de yaşanmıştı. 2003-2004 sezonunda Rommedahl''ın transferi için PSV ile el sıkışan G.Saray, Lerby''nin transferi ağırdan almasıyla sorun yaşamış; transfer de olumsuz sonuçlanmıştı.

Sneijder forması 10 Euro

Önceki gün Inter''in Pescara maçı öncesinde ve sonrasında Giueppe Meazza Stadı çevresinde Sneijder formaları indirimli satıldı. Elde kalan ve 25 Euro''ya satılan formalar arasında Sneijder''in giydiği 10 numaralı Inter forması daha da indirimdeydi ve 10 Euro değer biçildi. Bu görüntü Sneijder''in Milano günlerinin sona erdiğinin net bir şekilde göstergesiydi.


12 yıl önce