|

Sneijder''de zaman işliyor

G.Saray Başkan Yardımcısı Refik Arkan, ''Sneijder meselesi fazla uzamaz. Bekleyecek zamanımız yok'' dedi; İnter Başkanı Moratti de Hollandalı yıldızın artık karar vermesi gerektiğini belirtti

Taha Güvendi
00:00 - 15/01/2013 الثلاثاء
Güncelleme: 00:16 - 15/01/2013 الثلاثاء
Yeni Şafak
Sneijder''de zaman işliyor
Sneijder''de zaman işliyor

Galatasaray''da günlerdir merakla beklenen Wesley Sneijder transferinde geri sayım devam ederken, iki kulüp yönetiminin açıklamaları görüşmelerin bugün netleşmesini ortaya koyar nitelikteydi. G.Saray ile İnter arasında Sneijder''in transferi konusundaki porotokol bugün sona eriyor. İddialara göre G.Saray''ın faks yoluyla gönderdiği sözleşmeye Sneijder''in imza atması bekleniyor. G.Saray Başkan Yardmcısı Refik Arkan, Radyospor''a yaptığı açıklamada ''Sneijder meselesi daha fazla uzamaz. Bugün yarın yanıt alırız daha fazla bekleyecek zamanımız yok. Teklifimizi prensipte kabul etti; G.Saray''ı istiyor; ama ailesiyle konuyu değerlendiriyor. Son kararını verecek. Bana göre yüzde 95 kabul edecek'' dedi. G.Saray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da transferin olumlu sürdüğünü belirterek, Arkan''ın sözlerini destekledi.

MENAJER SORUNU HER YERDE VAR

İtalyan medyası tarafından Arkan''ın sözleri hatırlatılan İnter Başkanı Massimo Moratti, ''Sneijder''in artık kararını vermesi gerekiyor'' dedi. Transferin gecikmesinin nedeni olarak oyuncunun menajeri Soren Lerby öngörülürken, G.Saray Başkan Yardımcısı Refik Arkan ise, ''Her transferde bu tip problemler mevcut. Sorunları aşacağımıza inanıyoruz'' yorumunu yaptı. Bu arada Sneijder''in eşinin, ''Bazı insanlar kirli oyun oynuyor'' açıklamasıyla İnter''e mesaj verdiği de iddia edildi.

Sorun 1 aylık maaş mı?

İtalyan basınında dün ilginç bir iddia ortaya atıldı. La Gazzetta Dello Sport''ta yer alan habere göre Sneijder, G.Saray ile yaptığı pazarlıkta Ocak ayı için maaş istedi, sarı-kırmızılı kulüp ise 1 Şubat''tan sonra ödemelerin başlayabileceğini oyuncuya duyurdu.

٪d سنوات قبل