|

Son dakika şoku Kral yok

Galatasaray'da iki gündür takımla idmanlara çıkan, tam kapasite çalışan Burak Yılmaz'a nazar değdi. Golcü oyuncunun, dün Eskişehir yolculuğu öncesi gündüz yapılan idmanda ağrıları arttı. Hamza Hamzaoğlu, aynı hataya düşmemek için Burak'ı kafileye dahil etmedi

Yeni Şafak
04:00 - 9/02/2015 Pazartesi
Güncelleme: 22:06 - 8/02/2015 Pazar
Diğer
Fenerbahçe’nin Trabzonspor karşısında iki puan bırakmasıyla ezeli rakibiyle puan farkını azaltma şansı yakalayan Galatasaray, Eskişehirspor karşısında kayıp istemiyor. Eskişehirspor maçı için son idmanını dün tesislerde yapan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, tüm planlarını 3 puan üzerine yaparken, Burak Yılmaz'dan kötü haberler geldi. Selçuk İnan'ın cezasının bitiyor olmasından dolayı eli rahatlayan, Burak Yılmaz'ı da sahaya sürmeyi planlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nda Burak hesabı tutmadı. 

AĞRILARI DEVAM ETTİ

Galatasaray'ın devre arası hazırlık kampında geçirdiği sakatlığın ardından, 17. haftadaki Çaykur Rizespor müsabakasında ağrılarının tekrarlaması nedeniyle 3 dakika sahada kalabilen Burak, Eskişehirspor karşısında sahadaki yerini alamayacak. 

İki gündür takımla birlikte idman yapan, ancak forma giyip giymeyeceği kararı dün yapılacak son idmana bırakılan golcü oyuncu, antrenmanda ağrıları artınca kadrodan çıkartıldı. 

BU KEZ RİSKE GİRMEDİ

Burak Yılmaz ile bire bir görüşen teknik direktör Hamzaoğlu, sağlık ekibine de oyuncusunun durumunu sordu. Burak'tan ağrıları olduğu cevabını alan genç teknik adam, Çaykur Rizespor maçında düştüğü hataya düşmemek için oyuncusunun kadrodan çıkartılmasına karar verdi. Böylece Burak, İstanbul'da bırakıldı. 

Eskişehir-G.Saray 4. kez karşı karşıya

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında bugün deplasmanda Eskişehirspor'la karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile Eskişehirspor'un bugün yapacağı maç, bu sezonki 4. randevuları olacak. Ligin ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabaka 0-0 tamamlanırken, ardından iki takımın Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki eşleşmesinde, İstanbul'daki maçı Galatasaray 4-2, Eskişehir'deki maçı ise Eskişehirspor 1-0 kazandı. Eskişehirspor’un cezası nedeniyle bugünkü maçta tribünlerin bir bölümü boş kalacak. 


Goran Pandev rekora koşuyor

G.Saray’da Goran Pandev’in adı ‘kupa golcüsü’ne çıktı. Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 5 maçta suskun kalan Makedon golcü, kupada ise ilginç bir istatistiğe imza attı. Pandev, Türkiye Kupası'nda ise görev aldığı 6 maçta 5 gole imza attı, bir de asist yaptı. Böylece Pandev, 2008-2009 sezonunda Lazio ile kupada attığı 6 gole yaklaştı. 

#Galatasaray
#Eskişehirspor
#Hamza Hamzaoğlu
9 yıl önce