|

Son muhtemel rakip Bilbao oldu

Ertelenen maçta Genk'in Sassuolo'yu yenmesiyle; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki son muhtemel rakibi Athletic Bilbao oldu.

Yeni Şafak
16:32 - 9/12/2016 Cuma
Güncelleme: 17:07 - 9/12/2016 Cuma
Yeni Şafak
La Liga ekibi Atletic Bilbao temsilcilerimizin muhtemel rakipleri arasına girdi.
La Liga ekibi Atletic Bilbao temsilcilerimizin muhtemel rakipleri arasına girdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde dün 21.00'da başlaması gereken Sassuolo-Genk mücadelesi yoğun sis nedeniyle bugüne ertelenmişti.



Belçika ekibi Genk, saat 14.30'da başlayan mücadelede deplsamanda Sassuolo'yu 2-0 yendi ve F Grubu'ndan lider olarak olarak çıktı. Genk bu sonuçla kura çekimine seri başı olarak katılmaya hak kazandı.



F Grubu'nu ikinci olarak tamamlayan İspanyol temsilcisi Atletic Bilbao ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un son muhtemel rakipleri arasında yer aldı.



Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri


Sarı-lacivertli takım grubunu lider tamamladığı için UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelen en iyi 4 üçüncü takımla eşleşemeyecek. Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri şöyle:



  • "Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Gent, Krasnodar, PAOK, Villarreal, Mönchengladbach, Rostov, Legia Varşova, Ludogorets, Celta Vigo, Hapoel Beer Sheva, Atletic Bilbao"


Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri


Siyah-beyazlı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelen 4 takım içerisinde yer aldığı için UEFA Avrupa Ligi grup liderleriyle eşleşmeyecek. Kartal'ın muhtemel rakipleri şöyle:



  • "Manchester United, Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Gent, Krasnodar, PAOK, Villarreal, Mönchengladbach, Rostov, Legia Varşova, Ludogorets, Celta Vigo, Hapoel Beer Sheva, Atletic Bilbao"

Osmanlıspor'un muhtemel rakipleri


Grubunu lider bitiren Osmanlıspor, Şampiyonlar Ligi'nden gelen en iyi 4 üçüncü ile eşleşmeyecek. Başkent temsilcisinin muhtemel rakipleri şöyle:



  • "Manchester United, Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Gent, Krasnodar, PAOK, Mönchengladbach, Rostov, Legia Varşova, Ludogorets, Celta Vigo, Hapoel Beer Sheva, Atletic Bilbao"


#Atletic Bilbao
#UEFA Avrupa Ligi
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Osmanlıspor
7 yıl önce