|

Son söz Burak'ın

Galatasaray, milli futbolcu için İngiliz ekibi West Ham ile 6 milyon Euro artı 1 milyon Euro da bonus karşılığında anlaştı. Burak'ın da 'evet' demesi halinde bu transfer resmiyete dökülecek.

Yeni Şafak ve
08:59 - 26/01/2016 Tuesday
Güncelleme: 09:15 - 26/01/2016 Tuesday
Yeni Şafak

Galatasaray'da uzun süredir ayrılacağı konuşulan golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması an meselesi. Sarı-kırmızılı kulüp, uzun süredir bu oyuncunun peşinde olan Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiliz ekibi West Ham United ile büyük oranda anlaşma sağladı.



Şimdi tüm gözler golcü oyuncunun vereceği karara çevrildi. Burak'ın da bu transfere 'evet' demesi halinde iş resmiyete dökülecek. İngiliz ekibi, sarı-kırmızılı kulübe bu oyuncu için ilk etapta 6 milyon Euro bonservis ücreti verecek. Burak'ın göstereceği performansa göre daha sonra da 1 milyon euroluk bonus almaya hak kazanacak. Sezon başında da aynı kulüpten gelen transfer teklifini kabul etmeyen Galatasaray yönetimi, UEFA'dan gelmesi beklenen ceza nedeniyle teklifi bu kez kabul etmek.



Ada yolu gözüktü

Ligde oynadığı Osmanlıspor maçı sonrası transferi hakkında “Her şey iki gün içinde belli olur" diyen Burak Yılmaz'ın da İngiltere'ye gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı forma altında önemli başarılara imza atmasına rağmen taraftarların maçlarda kendisi için gösterdiği tepkiyi 'vefasızlık' olarak değerlendiren 31 yaşındaki oyuncu, yeni bir sayfa açmak istiyor. Milli futbolcunun, Osmanlı maçında attığı gol sonrası tribünlere el sallaması, 'Burak takımdan ayrılıyor' yorumlarını neden olmuştu.




#Burak Yılmaz
#West Ham
#transfer
8 years ago