|

Soyunma odasındaki halının sırrı ortaya çıktı

Fenerbahçe'de üç antrenörün görevine son verilmesine gerekçe olarak gösterilen soyunma odasındaki halı ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Futbolcuların duş aldıktan sonra ayaklarının kaymaması ve sakatlanmamaları için bu halının koruma amaçlı soyunma odasına serildiği ifade edildi.

Yeni Şafak
12:19 - 13/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 12:44 - 13/10/2018 Cumartesi
Diğer
Ali Koç ile Cocu.
Ali Koç ile Cocu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, görevine son verilen antrenörlerin Beşiktaş maçı öncesinde soyunma odasına halı getirerek, "Cocu kovulacak, cenazesini bu halıya saracağız” dediklerini açıklamıştı. Koç'un ilk kez soyunma odasında görüldüğünü söylediği halı ile ilgili dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı.

Uzun süredir soyunma odasındaymış

Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe’de görev yapan çalışanlar, halının ilk kez oraya gelmediğini, uzun süredir soyunma odasında bulunduğunu söylediler.

Futbolcuların duş aldıktan sonra ayaklarının kaymaması ve sakatlanmamaları için bu halının koruma amaçlı soyunma odasına serildiğini belirten görevliler, “Bu halının ilk kez soyunma odasına getirildiği bilgisi yanlış. Başkan Ali Koç’a bilgi verenler bu konuda eksik bilgilendirmede bulunmuşlar. Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nun soyunma odalarına yönetimin izni olmadan kesinlikle bir şey girmesi mümkün değil. Hocaların diğer kovulma gerekçeleri hakkında bilgimiz yok. Ancak halı konusunun böyle olduğunu herkes bilir. Bu olayla ilgili ayrıntıların çok kısa sürede netleşeceğini düşünüyoruz” dediler.

#Fenerbahçe
#Ali Koç
6 yıl önce