|

Spor dünyası tek yürek

Spor kulüpleri ve sporcular, dün İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan terör saldırısını kınarken, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifa diledi.

Yeni Şafak
11:47 - 13/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:11 - 13/01/2016 Çarşamba
DHA

Bazı kulüplerin ve sporcuların mesajları şu şekilde:



Türkiye Futbol Federasyonu:


"Acımız büyük! İstanbul Sultanahmet'te meydana gelen patlamada 10 kişinin hayatını kaybettiğini onlarca kişinin yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu hain saldırıyı şiddetle kınarken, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, olayda yaralananlara geçmiş olsun dileriz."



Beşiktaş Kulübü:


"Terör saldırısını nefretle kınıyoruz. İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitiren ve yaralanan çok sayıda kişinin bulunması kulübümüzü derinden üzmüştür. Yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletir, yaralılara acil şifalar dileriz. Ülkemizin barış ve huzur ortamına en kısa sürede ulaşmasını temenni ediyoruz."



Fenerbahçe Kulübü:


"İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Yaşanan bu terör saldırısını kınıyor, bu ve benzeri olayların ülkemizde ve dünyada son bulmasını diliyoruz."



Galatasaray Kulübü:


"Terörü lanetliyoruz. İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan menfur terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Tüm insanlığın başı sağ olsun."



Trabzonspor Kulübü:


"İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."



Arda Turan:


"Bu acılar bir son bulsun. Başımız sağolsun."



Mesut Özil:


"Sultanahmet'te yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum."



Lukas Podolski:


"Sultanahmet'te düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diler ve yaralılara acil şifa diliyorum."



Andreas Beck:


"İstanbul'da yaşanan patlama nedeniyle şoktayım. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabır ve güç diliyorum.

#spor dünyası
#terör
#İstanbul Sultanahmet Meydanı
8 yıl önce