|

TFF'ye bayramda Melo mesaisi

Melo'yu Pazar günkü Süper Kupa finaline yetiştirmeye çalışan G.Saray, araya bayram tatili girse dahi oyuncu-sunu TFF'ye bildirebilecek ancak bir engel var: Culio...

Taha Güvendi
00:00 - 7/08/2013 Çarşamba
Güncelleme: 00:38 - 7/08/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
TFF'ye bayramda Melo mesaisi
TFF'ye bayramda Melo mesaisi

Galatasaray'da günlerdir süren yabancı kontenjanı sorunu aşılamazken araya bayram tatilinin girecek olması Melo konusunda sarı-kırmızılı camiayı endişelendiriyor. Emanuel Culio ile olan sözleşmeyi bir an önce feshedip Melo'nun ismini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirme çabasında olan yönetim, Culio ile uzlaşamıyor. Culio, sorunu çözülemezse Melo, bayram dönüşünde Pazar günü oynanacak Süper Kupa finalinde tribünde olacak. Bu nedenle işi sıkı tutan sarı-kırmızılılar, Culio'yu iknaya çalışıyor. Yıllık 800 bin Euro garanti parası ödenmeden hiçbir yere gitmeyeceğini tekrar tekrar yönetime ileten Arjantinli futbolcu, gelen teklifleri de reddediyor.

CULİO GERİ ADIM ATMIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün öğleden sonra bayram tatiline girecek. Ancak bu durum Melo'nun Süper Kupa finaline yetişmesi konusunda bir sorun teşkil etmiyor. G.Saray yönetimi Culio'nun sözleşmesini fesh etmesi halinde bayram tatili dahi olsa TFF'ye Melo'nun ismini bildirebilecek ve süreç tatil olsa dahi işleyebilecek. Ancak G.Saray, öncelikle Culio ile olan sorunu çözmek zorunda. Aksi halde Melo'nun yerine Fenerbahçe karşısında ilk 11'de Ceyhun Gülselam'ın yer alması bekleniyor.

Sneijder için Van Gaal'ı topa tuttular

Galatasaray'da başarılı bir kamp dönemi geçirmesine rağmen Luis Van Gaal tarafından Hollanda Milli Takımı'na çağrılmayışı olay olan, Emirates Cup'taki iyi futbolu sonrası bu konu daha fazla gündeme gelen Wesley Sneijder'e destek geldi. Eski milli takım oyuncusu Bary van Gallen, Van Gaal'ı topa tutarak, 'Neden çağırmadı anlamıyorum. Açıklama da yapmadı. 100'de 100'üne ulaştığını ben de düşünmüyorum ama bir nedeni olmalı' dedi.


11 yıl önce