|

Topal sistem!

Fenerbahçe'de tedavisine devam edilen Mehmet Topal'ın Gençlerbirliği maçına yetişmemesi durumunda orta sahada Selçuk, Meireles ve Emre görev yapacak. Bu durumda son haftaların formda oyuncusu Diego'ya kulübe yolu görünecek

Yeni Şafak
04:00 - 14/03/2015 Cumartesi
Güncelleme: 21:25 - 13/03/2015 Cuma
Diğer

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Mehmet Topal'ın durumu belirsizliğini koruyor. Ligde rakipleriyle puan farkını 1'e indiren sarı-lacivertli takımda Galatasaray derbisinde sakatlanan ve hafta boyunca takımdan ayrı kalan Mehmet Topal'ın Ankara'da oynayıp oynayamayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Milli futbolcu, bugün son antrenmanda kendini deneyecek. Sağlık ekibi de onay verirse Mehmet Topal sahada olacak. Ancak teknik ekip risk olduğuna karar verirse, Beşiktaş maçı da düşünülerek tecrübeli oyuncu yedek kulübesinde bekletilecek. Mehmet Topal'ın oynama ihtimali yüksek görünüyor. Ancak tecrübeli futbolcunun oynayamaması durumunda teknik direktör İsmail Kartal, takımın savunma güvenliğini düşünerek Diego-Emre ikilisini bozacak. Bu durumda orta sahada Selçuk, Meireles ve Emre görev yapacak. Grip olan ve dinlendirilen kaleci Volkan ise maça yetişecek. Ağrıları bulunan ve özel program dahilinde çalışan Gökhan ve Caner de Gençlerbirliği karşısında görev alabilecek.


Cimbom'da 4 eksik

Galatasaray,  Süper Lig'in 24. hafta maçında bugün İstanbul Başakşehir’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında rakibine 4-0 kaybeden sarı-kırmızılılar, ligin en az gol yiyen (15) takımına karşı mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Burak ve Hakan'ın yanı sıra bel fıtığı ameliyatı geçiren Melo ile sağ üst ön adale grubunda zorlanma bulunan Semih'ten faydalanamayacak. Bu arada Hamit Altıntop ve Yekta Kurtuluş sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 


TT Arena’da dalya gecesi

Galatasaray, bugünkü Başakşehir maçıyla birlikte Türk Telekom Arena’daki 100. maçına çıkacak. Yeni sahasındaki ilk resmi maçına 23 Ocak 2011’de Sivasspor karşısında çıkan Galatasaray, 1-0 galip gelmişti. Arena’da iki şampiyonluk yaşayan Cimbom, geride kalan 99 maçta 62 galibiyet, 21 beraberlik 16 mağlubiyet aldı.


Tecrübe iş başında

F.Bahçe’nin tecrübeli isimleri Emre Belöz- oğlu, Volkan Demirel'in yanı sıra yabancı futbolculardan Kuyt, Alves ve Meireles gibi isimler takımı mental olarak yüksek tutabilmek için sürekli  toplantılar yapıyor. Bu isimler, G.Saray maçı gibi büyük maçlardan sonra en büyük sıkıntının hemen ardından gelen ikinci maç olduğunu vurgulayarak çok dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor. Meireles, Porto, Liverpool ve Chelsea’deki tecrübelerini takım arkadaşlarına anlattı. Emre de herkesin üzerine düşeni yapmasını isteyerek, "11 final maçımıza da G.Saray maçına hazırlandığımız gibi hazırlanmamız lazım” diye konuştu.


Liderlik hesabı

F.Bahçe'de hedef milli takım arasına lider girmek. Teknik direktör İsmail Kartal, oyunculara hedef çizdi. Genç çalıştırıcı, G.Birliği ve Beşiktaş maçlarını kayıpsız geçmeleri durumunda şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacaklarını söyledi.


F.Bahçe satarsa Stoch'u alabiliriz

Lokomotiv Moskova Sportif Direktörü Kirill Kotov, Stoch için sürpriz bir açıklama yaptı. Kotov, Suudi Arabistan'ın Al Ainn takımında kiralık oynayan F.Bahçe'nin Slovak yıldızıyla ilgilendiklerini söyleyerek, "F.Bahçe satarsa Stoch'u alabiliriz" ifadesini kullandı. Böylece Rus basınının iddiaları ilk kez resmi bir ağızdan doğrulanmış oldu. 

#Fenerbahçe
#Mehmet Topal
#Diego-Emre
9 yıl önce
default-profile-img