|

Trabzon yerel basınından Cüneyt Çakır göndermesi: Şampiyonlukta sonuna kadar 'VAR'ız

Süper Lig'de Galatasaray'a konuk olan Trabzonspor, mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrıldı ve ligin bitimine 4 hafta kala lider Başakşehir ile olan 2 puanlık farkı korudu. Bordo-mavililerin bu kritik galibiyeti sonrası yerel basında dikkati çeken manşetler atıldı.

10:46 - 6/07/2020 Pazartesi
Güncelleme: 11:07 - 6/07/2020 Pazartesi
AA
Trabzonspor zirve takibini sürdürüyor.
Trabzonspor zirve takibini sürdürüyor.

Trabzon'da yerel gazeteler, Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ı 3-1 yenen Trabzonspor'a övgü yağdırdı.

"Şampiyonlukta sonuna kadar 'VAR'ız"

Karadeniz'den Günebakış gazetesi, ilk sayfasının tamamında yer verdiği haberde, bordo-mavili takımın gol sevinci fotoğrafı ile "Trabzon bitti demeden bitmez", "Şampiyonlukta sonuna kadar 'VAR'ız" başlığını kullanarak, "Trabzonspor şampiyonluk yoluna baş koydu. Başakşehir'in Antalya'dan 3 puanla dönmesinin ardından bordo-mavililer Galatasaray'ı İstanbul'da dağıttı" değerlendirmesine yer verdi.

"İstanbul'u fethettik"

Karadeniz'de Son Nokta gazetesi de birinci sayfasında "Şampiyonluk yürüyüşü" başlığı ile Trabzonspor galibiyetini okuyucularına duyurdu. Son sayfasında "Şampiyonluk seferi başlamıştır" ve "İstanbul'u fethettik" başlıklarına yer verdi.

"Şampiyonluk horonunu tepeceğiz"

Taka gazetesi, gol sevinci yaşayan futbolcuların fotoğrafının yer aldığı ilk sayfasında "Şampiyonluk horonunu tepeceğiz" başlığını kullandı. "Fırtına bitti demeden bitmez" başlığı ile son sayfasında maçtan fotoğraflara yer veren gazete, "8. şampiyonluğu çok isteyen Trabzonspor dün akşam Galatasaray'ı Sosa, Novak ve Sörloth'un golleriyle devirdi" ifadesine yer verdi.

"Biz şampiyon olacağız"

Kuzey Ekspres gazetesi de "Biz şampiyon olacağız" başlığı ile okuyucularına galibiyet sevincini aktardı. Gazete son sayfasında ise maçın önemli anlarına yer vererek "Bu fırtına bitmez" başlığını kullandı.



#Trabzonspor
#Galatasaray
#Süper Lig
4 yıl önce