|

Transfer bütçesini gidecekler belirleyecek

Bu sezon için 10 milyon euro transfer bütçesi belirleyen Galatasaray, bu rakamın üstü için oyuncu satışını bekleyecek. Yönetim, birçok kulübün talip olduğu Nelsson ve Boey ikilisinden 50 milyon euro bekliyor.

10:00 - 16/06/2023 Cuma
Güncelleme: 15:31 - 16/06/2023 Cuma
Yeni Şafak
Boey ve Nelsson'u Premier Lig ekipleri istiyor.
Boey ve Nelsson'u Premier Lig ekipleri istiyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, transfer politikasıyla ilgili ipuçları verdi. Joao Felix'in transferi hakkında konuşan Timur, "Yüzde yüz olmayacak bir transfer. Kiralama ücreti bizim transfer bütçemiz" sözlerini sarf etti. Atletico Madrid'in Felix için 10 milyon euro kiralama bedeli istediği öğrenilirken, Galatasaray'ın da transfer bütçesini bu sınırda tutacağı ortaya çıktı.


Galatasaray, eğer oyuncu satmazsa transferde 10 milyon euronun üstüne çıkmayacak. Sarı-kırmızılılar, bu rakamı da öncelikle Mauro Icardi'ye ayırdı.


Yeni yıldızlar satışa bağlı

Sarı-kırmızılı takım, transfer bütçesini genişletebilmek için oyuncular için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Galatasaray özellikle Şampiyonlar Ligi için rüya gibi bir kadro kurmak isterken, bütçeyi aşmamak için oyuncu satışına da önem gösterecek.


Geçtiğimiz sezon transfere 45 milyon euro harcayan sarı-kırmızılılar, bu sezon biraz daha temkinli ilerleyecek. Özellikle Sacha Boey ve Victor Nelsson, birçok takımın gündeminde yer alıyor. Boey için Arsenal, Nelsson için ise Tottenham sıkı bir takip sürdürüyor. Galatasaray, iki oyuncunun transferinden yaklaşık 50 milyon euro gelir bekliyor.





#Galatasaray
#Sacha Boey
#Victor Nelsson
1 yıl önce