|

Tuncay geliyor Semih gidiyor

Sarı-lacivertliler, İngiltere'nin Bolton Wanderers takımında forma giyen Tuncay Şanlı'nın transferi için futbolcuyla prensipte anlaştı. Milli oyuncu, İngiliz kulübünden bonservis bedeli ödenmeden transfer edilecek. Forma şansı bulamayan Semih de devre arasında transfer tekliflerini değerlendirecek

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 2/12/2011 Cuma
Güncelleme: 00:54 - 2/12/2011 Cuma
Yeni Şafak
Tuncay geliyor Semih gidiyor
Tuncay geliyor Semih gidiyor

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi planlayan F.Bahçe'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. 2007 yılında sarı-lacivertli takımdan ayrılan ve futbol kariyerini yurt dışında sürdüren Tuncay Şanlı yuvaya geri dönüyor. Middlesbroug, Stok City, Wolfsburg ve son olarak İngiltere'nin Bolton Wanderers kulübünde forma giyen Tuncay, F.Bahçe ile yaptığı görüşmelerde prensipte anlaştı. Tuncay devre arasında sarı-lacivertli kulüp sözleşme imzalayıp kariyerini F.Bahçe'de sürdürecek. Milli yıldız, bonservis konusunda İngiliz Bolton Wanderers ile bütün pürüzleri kendi halledecek. F.Bahçe, Tuncay'ın transferinde sadece futbolcuya transfer ücreti ödeyecek. Bu arada F.Bahçe'de forma giyme şansı bulumayan Semih Şentürk de devre arasında kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirecek. “Yedek kulübesinden oturmaktan sıkıldım” diyen ve yerine sürekli forvet alınma söylentileri sonucunca milli yıldız devre arasında Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı.


Dia sezonu F.Bahçe'de bitirir

Muhtemelen Gignac'ın yerine transfer edilmesi düşünülen Issiar Dia'nın Marsilya'ya gitmesi düşük ihtimal olarak gözüküyor. Dia'nın menejeri Thierno Seydi'ye göre zaten futbolcu F.Bahçe'nin himayesinde. Seydi; “Kulüp Dia hakkında ne karar verecek bilmiyorum. Senegal Afrika Kıtası Şampiyonası'na katılacak ve Dia kadroya seçilecek. Bu kulüpler bu transfer hakkındaki coşkusunu azaltacaktır. Benim elimde 3 ay için Marsilya'da oynayacak bir futbolcu yok. Dia'nın aklında sezonu Türkiye'de bitirmek var" dedi.



12 yıl önce