|

Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına sürpriz destek

Türkiye'nin ev sahipliği konusunda Almanya ile yarıştığı EURO 2024 adaylığı için, TFF'nin Riva'daki idari merkezini ziyaret eden Alman Büyükelçi Martin Erdmann da destek verdi.

Yeni Şafak
12:28 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:51 - 14/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Türkiye, ev sahipliği için Almanya ile yarışıyor.
Türkiye, ev sahipliği için Almanya ile yarışıyor.

Avrupa'da geçtikleri 20 ülke boyunca araçlarında "Birlikte Paylaşalım" pankartları taşıyarak Türkiye'nin UEFA EURO 2024 ev sahipliği adaylığına destek veren 13. Europa Orient Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi'nin katılımcıları, TFF'nin Riva'daki idari merkezini ziyaret ederken İstanbul'da gerçekleşen etkinliklerde Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da Türkiye'nin adaylığını destekledi.

Riva'dan başlayan İstanbul-Zonguldak etabının startını TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mete Düren verdi.

Elçi Erdmann ve eşi "Birlikte Paylaşalım" atkısı taktı

Yarışın Türkiye ayağında ralliciler önce Çanakkale sonra da Sultanahmet Meydanı'nda etkinliklere katıldı.

Sultanahmet'teki etkinlikte kürsüye çıkan Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann, Türkiye'nin EURO 2024 ev sahipliğine destek verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikle Martin Erdmann, eşi Marion Erdmann ile birlikte "Share Together" atkıları ile poz verip Türkiye'ye desteğini gösterdi.

  • Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak için Almanya ile yarışıyor.

#TFF
#EURO 2024
6 yıl önce