UEFA'dan Volkan Şen'e ceza indirimi
16:44, 22/07/2016, CumaG: Güncelleme: 17:11, 22/07/2016, Cuma
Yeni Şafak

Volkan Şen, Braga maçında gördüğü kırmızı kart sonrası hakem Ivan Bebek'i protesto etmişti.
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Braga'ya elendiği maçta kırmızı kart gören ve 2016 yılının sonuna kadar cezaya çarptırılan Volkan Şen'e UEFA'dan indirim geldi. Milli futbolcunun 31 Aralık 2016'ya kadar aldığı ceza, 30 Eylül'e çekildi.
UEFA Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz sezon Braga ile deplasmanda oynadığı maçta kırmızı kart gören Volkan Şen'in cezasına indirim geldi.
Maçta kötü bir yönetim sergileyen ve adeta Fenerbahçe'yi katleden Ivan Bebek'e, Fenerbahçeli Volkan Şen'in kırmızı kart gördükten sonraki tepkisi, milli oyuncunun 31 Aralık tarihine kadar cezalanmasına sebep olmuştu.
UEFA'dan yapılan açıklamada cezanın 30 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/07/22/05/11/resized_7ca8f-5f687e79volkansenivanbebekbragamaci.png
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada da şu ifadeler kullanıldı.
- UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu müsabakaları kapsamında 17 Mart 2016 tarihinde deplasmanda oynadığımız Braga karşılaşması sonrası UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu futbolcumuz Volkan Şen'e, 31 Aralık 2016'ya dek oynanacak olan UEFA karşılaşmalarında yer almama cezası vermiştir.
Kulübümüz tarafından UEFA Tahkim Kurulu'na yapılan başvuru neticesinde, futbolcumuz Volkan Şen'e verilen ceza 30 Eylül 2016 tarihine çekilmiştir.
UEFA Tahkim Kurulu, kulübümüzün aldığı diğer cezaları ise onamıştır.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.