|

Volkan Demirel kafa karıştırdı

Fatih Terim'in, kendisine "Hocam beni bir daha Milli Takım'a çağırma" dediğini iddia ettiği Volkan Demirel, "Milli Takım için görev almam gerekirse, koşa koşa giderim" dedi.

Yeni Şafak
17:12 - 4/09/2015 Cuma
Güncelleme: 17:27 - 4/09/2015 Cuma
Diğer

Fenerbahçe 'de teknik direktör Vitor Pereira'nın, kaleci Volkan Demirel'in A Milli Takım'a seçilmediğini öğrendikten sonra oyuncusu ile bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.



Sabah'ta yer alan habere göre; Volkan'ın geçen sezon milli takımda yaşadığı olayları öğrenen Portekizli çalıştırıcı, tecrübeli kalecisiyle yaptığı görüşmede, "Milli Takım'da olmamana şaşırmıştım. Daha sonra yaşananlar hakkında bilgi sahibi oldum. Bu konuda asla üzülmeni istemiyorum. Milli Takım'a seçilsen de seçilmesen de bu senin Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğun gerçeğini değiştirmez" dedi.



Pereira: İşine odaklan

Volkan, hocasının iyi dileklerine teşekkür ederken "Benim için her şey geride kaldı. Milli Takım için görev almam gerekirse, koşa koşa giderim. Ama alınan kararlara da tamamen saygılıyım" ifadelerini kullandı. Pereira'nın ise, "Milli Takım her futbolcu için kutsal bir görevdir. Senin sadece işine odaklanman en doğrusu. Gerçek bir kaptana bu yakışır. Zaten sen performansınla hem F.Bahçe'nin başarısında büyük pay sahibi olacaksın hem de başarınla yeniden milli takım formasını kapacaksın" yanıtını verdi.



Volkan ne yaşamıştı?

Kasım 2014'teki Kazakistan maçı öncesi ısınmak için TT Arena'ya çıkan Volkan'a tribünden küfür edilmişti. Buna sinirlenen Volkan, stadı terk etmiş, ancak o dönem F.Bahçe'de birlikte forma giydiği Emre Belözoğlu, Volkan'ı ikna ederek stada getirmişti. İkili maçı tribünden izleyip stattan ayrılmıştı.

#volkan demirel
#fatih terim
#a milli futbol takımı
9 yıl önce