|

Ya Martinez ya Mondi

Serdar ile sözleşme yenilemeyen F.Bahçe'nin yabancı bir kaleci transfer etmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin ilk hedefi daha önce de gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Martinez. 2009'da kadar Sakaryaspor ile sözleşmesi bulunan Kolombiyalı kalecinin transferi olmazsa diğer alternatif isim Kölnlü Mondragon.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 18/05/2008 Pazar
Güncelleme: 00:20 - 18/05/2008 Pazar
Yeni Şafak
Ya Martinez ya Mondi
Ya Martinez ya Mondi

Dünya çapında bir yıldızı kadrosuna katmaya çalışan F.Bahçe'nin yabancı kaleci arayışı içinde olduğu öğrenildi. Serdar ile sözleşme yenilemeyen sarı-lacivertliler, Volkan'ın da kritik G.Saray maçında hatalı gol yemesi nedeniyle gelecek sezon için 1 numaralı yere yabancı kaleci transfer etmek için girişimlerde bulunduğu belirtildi. F.Bahçe'nin ilk hedefi daha önce de gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisi Martinez.


İKİSİ DE TANIDIK İSİM

Bu sezon kiralık olarak Veltel Manisaspor'da forma giyen Marteniz'in kulübü Sakarya- spor ile 2009'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Gelecek yıl Avrupa ve Türkiye'deki maçlarda sorun yaşamak istemeyen F.Bahçe'nin 1982 doğumlu kalecinin transferi için Sakaryaspor'la temas halinde olduğu ileri sürüldü. Martinez'in transferinde problem yaşanması halinde ise diğer alternatif Köln'de oynayan G.Saray'ın eski kalecisi Mondragon. Başarılı kaleci, daha önce menajeri aracılığıyla sarı-lacivertli kulüpte forma giymek istediğini dile getirmişti.

16 yıl önce