|

Yabancılar iş başına

Konyaspor karşısında Song, Linderoth, Lincoln, Bouzid ve Nonda'nın ilk onbirde olması kesin. Feldkamp ile görüşüp forma isteyen Carrusca da sahaya sürülürse Cimbom, ilk kez 6 yabancıyla oynayacak.

Savaş Çorlu
00:00 - 16/09/2007 Pazar
Güncelleme: 02:22 - 16/09/2007 Pazar
Yeni Şafak
Yabancılar iş başına
Yabancılar iş başına

Yabancı transferini en hareketli geçiren kulüplerden olan G.Saray bu haftaya kadar 6 yabancısını hiç birarada göremedi. Bouzid ve Carrusca'nın Feldkamp tarafından takımda düşünülmemesinin yanı sıra, Nonda'nın transferinin de geç yapılması yüzünden tüm yabancılarından yararlanamayan Cimbom, bugünkü Konyaspor karşılaşmasında farklı bir kimlikle sahada olacak. Sabri ile Arda'nın sakatlıkları nedeniyle oynamayacak olmasının da etkisiyle Kalli'nin 18 kişilik maç kadrosuna tüm yabancıları alması bekleniyor.

“OYNAMAK İSTİYORUM”

Song, Linderoth, Lincoln, Bouzid ve Nonda ilk onbirde yer alırken, Carrusca'nın durumu henüz belli değil. Genç futbolcu, hafta içinde teknik direktör Feldkamp ile görüşerek artık oynamak istediğini söyledi. Öğrencisine olumlu yaklaşım gösteren Kalli'nin bu talebe olumlu karşılık vermesi bekleniyor. Carrusca'nın ilk onbirde oynaması zor görünürken, sonradan girdiğinde bu sezon sarı-kırmızılar, ilk kez bir maçta 6 yabancıyla oynamış olacak. Öte yandan Sabri ve Arda gibi sakat olan Servet ile Mehmet Güven'in de maça yetişmeleri zor.

G.Saray sessizliği seviyor

Galatasaray geçtiğimiz sezon Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan dolayı aldığı 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının 3.'sünü bu akşam Konyaspor karşısında çekecek. Taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı bilen sarı-kırmızılılar, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 8 maçtan 7'sini kazanırken sadece Kayseri Erciyes'e mağlup olmuştu.

Carrusca belki

Feldkamp, Konyaspor karşısında Servet'i kesip İsmael Bouzid'e ilk 11'de şans verecek. Kalli'ye oynamak istediğini belirten Carrusca'nın durumu ise belirsiz. Tecrübeli teknik adam Arjantinli futbolcuya bugün şans verebilir.


17 yıl önce