|

Yargıtay Trabzonspor kararını verdi

Yargıtay 18. hukuk Dairesi, Trabzonspor’un 26 Mayıs 2013’de gerçekleştirmiş olduğu Kongre ile ilgili olarak yerel mahkemenin vermiş olduğu kararı onadı.

Yeni Şafak
13:41 - 20/03/2015 Cuma
Güncelleme: 15:29 - 20/03/2015 Cuma
IHA

Trabzonspor'un 2013 Mayıs ayında İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği kongrede yönetimin görev süresiyle ilgili ek maddenin iptaline karar veren yerel mahkeme kararını onadı.



Davada müdahil olan Ali Sait Yılmaz, Trabzonspor kongresine itiraz ettiğini belirterek, "Karar yargıtaydan geldi ve yerel mahkemenin vermiş olduğu karar onaylandı. Trabzonspor kongresinin yanlış olduğunu onaylandı. Trabzonspor'un sağlıklı bir yapıya kavuşması gerekiyorsa en kısa zamanda seçim yapılmalıdır. Trabzonspor'un en kısa zamanda kongre yapması gerekiyor.



Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu aday ise normal bir şekilde gelsin adaylığını koysun ve seçime gitsin. Herkesin şapkasını önüne koyması gerekiyor. Trabzonspor'un gidişi iyi değil" dedi.



Bu karardan sonra Trabzonspor yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenirken, karar düzeltme hakkının kullanılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

#Yargıtay 18. hukuk Dairesi
#Trabzonspor
#İbrahim Hacıosmanoğlu
#Ali Sait
9 yıl önce