|

Yine eşleştiler

Voleybolda Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubunu namağlup lider tamamlayan VakıfBank’ın 12’li play off turundaki rakibi Eczacıbaşı VitrA oldu. Eşleşmede ilk karşılaşma şubat ayının ikinci haftası, rövanş ise iki hafta sonrasında İstanbul’da oynayacak

Yeni Şafak
17:13 - 28/01/2016 الخميس
Güncelleme: 17:18 - 28/01/2016 الخميس
IHA

2011 ve 2013 yıllarında Avrupa'nın en büyük kupasını müzesine götüren VakıfBank, aynı zamanda bu kupayı ilk ve en çok kazanan Türk takımı olma özelliğini de taşıyor. Kura sonrasında değerlendirmelerde bulunan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Daha önceki yıllarda da buna benzer kuralar çektik, bu nedenle zor eşleşmeler bizim için oldukça tanıdık. Bu turnuvada hedefimize hep zor yollardan yürüdük. Bu yıl da olabildiğince iyi hazırlanıp rakibimizle mücadele için hazır hale geleceğiz. Oyuncularıma ve takımıma güvenim sonsuz" diye konuştu.



'Klasik eşleşme'

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Menajeri Nalan Ural ise, “Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin klasik eşleşmesi yine oldu. Şampiyonlar Ligi'nde birçok defa, grup maçlarından sonraki playoff turlarında, Vakıfbank ile karşılaştık. Hep söylediğimiz gibi üç takımın da, kupa için finallerde mücadele edebilmesini çok isterdik ama olamıyor. İki Türk takımının dörtlü finale kadar çıkma olasılığının devam ediyor olması, tek sevindiren yanı. Hepimize hayırlı olsun. Öte yandan erkek takımlarımız; Arkas, Halkbank ve Ziraat Bankası'nı kutluyoruz. Altı takımızın da Avrupa'nın birinci kupasında ülkemizi temsil etmeyi sürdürüyor olması Türkiye adına gurur verici bir durum" dedi.



#Kadınlar Şampiyonlar Ligi
#voleybol
#VakıfBank
#Eczacıbaşı VitrA
٪d سنوات قبل