|

“Yüksek tempoda çalışıyoruz”

Ligin ilk yarısının ardından İstanbul’da kampa giren Beşiktaş Masa Tenisi Takımı’nda Teknik Direktör Dr. Sabahattin Sabrioğlu, hedeflerinin her kulvarda şampiyonluk olduğunu belirtti. Sabrioğlu, ‘Sesimden bile nasıl çalıştığımızı anlayabilirsiniz’ yorumunda bulunarak şampiyonluğu çok istediklerini söyledi.

Yeni Şafak
23:34 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 23:37 - 24/01/2017 Salı
Yeni Şafak

Her ne kadar gece gündüz futbolla yatıp, futbolla kalkan bir ülke olsak da yavaş yavaş spor kültürümüzün genişlediği ve genişleyen yelpazemizde de diğer branşlara yer açtığımız ortada. Yaptığı titiz çalışmalar ve kazandığı başarılarla Masa Tenisi denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Beşiktaş Masa Tenisi Takımı Teknik Direktörü Dr. Sabahattin Sabrioğlu, özel açıklamalarda bulundu. Kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini kaydeden deneyimli antrenör, takımının gelecek planlamasıyla ilgili de ip uçları verdi.



KEYİFLER YERİNDE



Henüz kampa başlayalı 24 saat olmasına rağmen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sabrioğlu, ''Açıkcası kampa henüz dün başladık. Adana'dan İstanbul'a geçtik ve kampa girdik. Ligin ilk yarısını 28 puanla 2. Sırada tamamladık. Dün akşamdan beri de İstanbul'dayız. Bugün altyapı oyuncularımızla beraber rölanti ve kondisyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdik. Bir sistem ve disiplin çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımın da istekli ve azimli olması beni çok mutlu ediyor.'' ifadelerini kullandı.



MAÇI İSTANBUL'DA OYNAYACAĞIZ



Erkekler ETTU Cup'da ülkemizi temsil eden Beşiktaş'ın Hırvat takımıyla bir türlü yapamadığı maça da değinen Sabrioğlu, ''Bizim Avrupa'da büyük hedeflerimiz var. Hırvatlarla da Avrupa'da ilk 8'e kalma maçımız var. Onlar maçın İstanbul'da oynanmasını istemiyor. Biz de burada İstanbul'da oynamak istiyoruz. Bu konuda geçen hafta itiraz etmiştik grup olarak. Masa Tenisi Fedarasyonu da bizim kararımızı destekliyor. Sonucu bekliyoruz şu an ama gelecek hafta 4. Tur maçının oynanması gerekiyor. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz'' dedi.



YÜKSEK TEMPODA ÇALIŞIYORUZ



Şubat ayında Rize'de gerçekleşecek olan grup maçlarında da başarılı sonuçlar almak istediklerini kaydeden deneyimli çalıştırıcı, ''Okullar açıldıktan sonra Rize'de grup maçlarımız var. Onun hazırlıklarını da bir yandan gerçekleştiriyoruz hem Beşiktaş hem de Terakki olarak. Sesimin kısıklığı da aslında size ne kadar yoğun bir tempo ile çalıştığımızı gösteriyor aslında. Bir disiplin çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' diye konuştu.





YOLUN SONU FİNAL



Beşiktaş Masa Tenisi Takımı olarak büyük hedeflerin peşinden koştuklarının da altını çizen Sabahattin Sabrioğlu, sözlerini şöyle noktaladı: ''Kulüp Başkanımız Fikret Orman bize çok güveniyor. Şube kaptanımız, Genel Koordinatörümüz kısacası tüm yönetim kurulu üyelerimiz arkamızda duruyor. Bizlerde Beşiktaş olarak hedeflerimizin peşinden yürüyoruz. Hedefimiz hem ligde hem de kupada mutlu sona ulaşmak ve Avrupa'da da gidebildiğimiz yerlere kadar gidebilmek ki bu çalışmalarımızın bizi finale kadar taşıyacağını düşünüyorum.''



#Beşiktaş Masa Tenisi Takımı
#Çalışma
#Sabahattin Sarııoğlu
7 yıl önce