|

Zelinski ve Andreev'e dikkat

G.Saray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Tallinn'i izleyen maç analiz uzmanı Tolga Demirtaş, Rijkaard'a sunduğu raporda 4 oyuncuya ve sert futbola dikkat çekti

Abdullah Eğilmez
00:00 - 13/08/2009 Perşembe
Güncelleme: 03:19 - 13/08/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Zelinski ve Andreev'e dikkat
Zelinski ve Andreev'e dikkat

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Levadia Talinn'i izlemek için Estonya'ya giden sarı-kırmızılıların maç analiz uzmanı Tolga Demirtaş, 30 sayfalık rapor ve 4 maç DVD'sini teknik direktör Rijkaard'a sundu. Estonya ekibinin geçen cumartesi Maag'ı evinde 6-1 yendiği maçı takip eden Demirtaş, en etkili silahlarının Zelinski, Andreev, Saarelma ve Gussev olduğunu belirtti. Demirtaş, raporunda Estonya ekibinin gol yollarında oldukça etkili olduğunu, ilk yarıda sonuca gitmeyi hedeflediğini ve sert futbol oynadığını vurguladı. Tolga Demirtaş, Talinn'e gitmek için 2 ayrı uçağa bindiğini ve yolculuğun sıkıntılı geçtiğini de Hollandalı çalıştırıcıyı bildirdi.


Gidenler bizi motive etti

Sarı-kırmızılı takımın milli stoperi Servet Çetin, takımda geçen iki sezon göre çok büyük değişiklikler olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılı takımda 3. sezonunu geçirdiğini anımsatan milli futbolcu, “Geçen iki seneye göre G.Saray'da büyük değişiklikler var. Rijkaard gerçekten çok büyük bir antrenör ve ekibi çok iyi. Takım içinde muhteşem bir atmosfer var. Bazı arkadaşlarımızın takımdan ayrılması hepimizde farklı bir motivasyon yarattı. Bu sene lig şampiyonluğunun yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nin de en büyük favorisi biziz” dedi.



15 yıl önce