|

Zenit-Fenerbahçe: 3-1

Fenerbahçe, 1-0 galip geldiği ilk maçın rövanşında Zenit'e 3-1 mağlup oldu ve Avrupa kupalarına veda etti. Rus ekibinin gollerini Ozdoyev ve Serdar Azmoun (2) attı. Temsilcimizin tek golü Mehmet Topal'dan geldi.

Yeni Şafak
22:30 - 21/02/2019 Perşembe
Güncelleme: 23:08 - 21/02/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Serdar Azmoun, Fenerbahçe maçında 2 gol atarak yıldızlaştı.
Serdar Azmoun, Fenerbahçe maçında 2 gol atarak yıldızlaştı.

Fenerbahçe, Avrupa defterini Rusya'da kapattı. 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Zenit'e konuk olan sarı lacivertli temsilcimiz, 3-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Fenerbahçe'nin tek golü Mehmet Topal'ın harika vuruşuyla geldi.

Karşılaşmadan dakikalar;

Maça istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, henüz 4. dakikada Ozdoev'in golüyle geriye düşerken 37'de Serdar Azmoun farkı ikiye çıkardı. Ancak pes etmeyen sarı lacivertliler, 43. dakikada Mehmet Topal'ın attığı harika golle turu getirecek skoru yakaladı.

İkinci yarıda Tolgay Arslan'ın oyuna girişiyle topu daha çok ayağında tutan Fenerbahçe, oyunun kontrolünü eline geçirdi. Ancak 76'da bir anlık savunma hatasını affetmeyen Serdar Azmoun skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda gol için yüklenen Fenerbahçe'nin çabaları yeterli olmayınca mücadele Zenit'in 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla sarı lacivertli temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'ne son 32 turunda veda ederken Zenit son 16 turuna yükseldi.




#​Zenit
#Fenerbahçe
5 yıl önce