|

Atos yeni nesil teknolojilerini sergileyecek

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin her yıl şubat ayının son haftasında boy gösterdikleri Dünya Mobil Kongresi (Mobile World Congress-MWC), 26 Şubat’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye'den bilişim teknolojisi alanında faaliyet gösteren firmalar da bu fuarda yerini alacak. Atos firması da 5 farklı ürünle katılacağı fuarda dijital ödemeler için tasarladığı eCüzdan teknolojini ilk kez tanıtacak.

Yeni Şafak
10:59 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 11:17 - 23/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Atos özellikle yeni ecüzdanını tanıtacak.
Atos özellikle yeni ecüzdanını tanıtacak.

İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen ve 1 Mart tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan Dünya Mobil Kongresi, bu yıl da teknoloji dünyasının yeniliklerinin sahneleneceği, yeni ürünlerin tanıtılacağı en önemli platform olacak.

72 ülkede 100 bin kişiye sağladığı istihdamla dünyanın lider IT şirketleri arasında yer alan ve 2011 yılında Türkiye’de faaliyete geçen, danışmanlık ve sistem entegrasyonu, yönetilen hizmetler ve dış kaynaklı hizmetler (BPO), bulut bilişim, büyük veri ve siber güvenlik konularında hizmet ve çözüm sunan Atos dev teknoloji şirketlerinin sahne alacağı Dünya Mobil Kongresi’nde boy gösterecek.

Araç sürerken ödeme yapan teknoloji: eCüzdan

Güney Kore’nin PyeongChang kentinde düzenlenen 2018 Kış Olimpiyat Oyunları’nın da IT altyapısını tasarlayan Atos’un birbirinden farklı tasarladığı teknolojilerle katılacağı Dünya Mobil Kongresi’nde Atos, içlerinde ilk olarak tanıtacağı araç içi dijital ödemeler için eCüzdan da olan beş farklı ürünü sergilemeye hazırlanıyor.

Araç içi dijital ödemeler için geliştirilen eCüzdan ile Atos, kullanıcıları araçlarını sürerken nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapma zorunluluğundan kurtararak onlara araç dijital ödeme çözümünü sunuyor. Atos Türkiye CEO’su Cüneyt Uslu, “Dijitalleşmeyi her geçen gün daha çok konuştuğumuz günümüzde, hız büyük önem kazandı. Atos ekibi olarak başarıya ve sürdürdüğümüz projelerin tüm katmanlarında inovasyonun önemine inanıyoruz. Teknolojik trendleri sadece uygulayan değil, aynı zamanda trend yaratan bir şirket oluşumuz da bizi farklı ve avantajlı kılıyor. Kullanıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yetenekli ekip arkadaşlarımızla birlikte tasarladığımız eCüzdan teknolojisi, gün geçtikçe hızlanan teknoloji ışığında çok işlevsel bir hal alacak.” ifadelerini kullandı.

Gıda ürünleri anbean izlenebilecek

Birbirinden farklı tasarladığı teknolojilerle Barselona’daki Mobil Dünya Kongresi’nde boy gösterecek olan Atos, BlockCain tabanlı, tüketicilere gıda ürünlerinin tam izlenebilirliğini sağlayan dijital defter teknolojisini de tanıtacak. Atos Türkiye CEO’su Cüneyt Uslu,” Atos olarak öncelikli hedefimiz teknolojik trendlere odaklanarak sunduğumuz çözümleri artırmak ve çeşitlendirmek. 2020 yılına giden süreçte, birbiriyle bağlantılı cihazlar, sensörler ve makinelerin oluşturduğu bir değerli veri denizinde yüzüyor olacağız. Gıda sektörünün geleceği ısı kontrollü ve donmuş ürünler olarak gözüküyor. Bu sektör ışığında geliştirdiğimiz teknolojiyle gıda ürünlerinin takibini kolaylaştıracağız ve anbean izlenmesine olanak getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Atos, eCüzdan ve BlockCain tabanlı dijital defter ile birlikte, “İş için Hoox” adını verdiği iş insanları için geliştirdiği ultra güvenli telefonu, Dijital işyerini Circuit ve OpenScape ile dönüştüren teknolojiyi, uçtan uca analiz çözümü olan telekomünikasyon teknolojisi olan NFV teknolojisi de Atos’un Dünya Mobil Kongresi (Mobile World Congress-MWC) standında yer alacak.

Dünya çapında bir müşteri portföyünü yöneten, bununla birlikte danışmanlık ve sistem entegrasyonu, yönetilen hizmetler ve dış kaynaklı hizmetler (BPO), bulut bilişim, büyük veri ve siber güvenlik konularında hizmet ve çözüm sunarken, aynı zamanda kendi alanında Avrupa lideri olan Worldline aracılığıyla da ödeme ve işlem hizmetleri sağlayan Atos, tasarladığı teknolojilerle Barselona MWC’de 2. hall SF60 numaralı standda meraklılarıyla buluşacak.

#ATOS
#ecüzdan
#MWC
6 yıl önce