|

Başarsoft gözünü ABD'ye dikti

Google'a harita verisi sunan Başarsoft'un CEO’su Alim Küçükpehlivan, Silikon Vadisi'nde ofis açacaklarını açıkladı. Küçükpehlivan, "Elektrik, su ve telekom gibi şebeke çözümleri arayan müşterilere çözüm sunacağız" dedi

Yeni Şafak
04:00 - 3/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:22 - 3/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Başarsoft tarafından 11'ncisi düzenlenen MapInfo Kullanıcı Konferansı Ankara'da gerçekleştirildi. Etkinlikte Başarsoft CEO'su Alim Küçükpehlivan, şirketin 20 yıl önce kurulduğunu, 100'den fazlası yazılımcı olmak üzere 400 çalışanı olan bir şirkete dönüştüğünü belirtti. Ankara'dan başlayan yolcuklarının yurtdışına açıldığını ifade Küçükpehlivan, “Sizinle burada ilk kez paylaşıyorum. 2017 içerisinde Başarsoft'un Silikon Vadisi'ni de içeren Amerika'da bir ofisi olacak. Amerika'daki elektrik, su ve telekom gibi şebeke çözümleri arayan müşterilere Başarsoft çözümlerini sunacağız" dedi.



GÜVENLİĞE DESTEK


Harita Genel Komutanı Dr. Müh. Alb. Osman Alp de, "İç güvenlik bölgesi için geliştirdiğimiz coğrafi ürünlerde ve özellikle coğrafi analiz sistemi adını verdiğimiz sayısal uygulamada, Başarsoft'tan temin ettiğimiz coğrafi detaylar (cadde, sokak isimleri) bizim için çok yararlı olmuş, bu yöndeki ihtiyacın karşılanmasına önemli katkıda bulunmuştur" dedi. Konfrensa bu yıl Google Maps Satış Müdürü Ashley J. Hall da katıldı.




#MapInfo
#Başarsoft
#Google
#Alim Küçükpehlivan
7 yıl önce