|

Galaxy S9 kablosuz şarj cihazı ile birlikte gelecek

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 25 Şubat tarihinde tanıtacağı Galaxy S9 cihazı hakkında ortaya çıkan son çıkan sızıntı görenleri hayrete düşürdü. Sızdırılan kullanma kılavuzunda yer alan kablosuz şarj cihazı bölümü, acaba! sorularını akıllara getirdi.

Yeni Şafak
15:18 - 13/02/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 15:34 - 13/02/2018 الثلاثاء
Yeni Şafak
Samsung bu atılımı ile hiç bir telefon üreticisinin yapmadığı hamleyi yapacak.
Samsung bu atılımı ile hiç bir telefon üreticisinin yapmadığı hamleyi yapacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 25 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan lansmanda Samsung Galaxy S9 cihazını tanıtmaya hazırlanıyor. Lakin tanıtıma 2 haftadan kısa bir süre kalmasına rağmen sızıntıların önüne geçmeyi başaramıyor.


Şimdiki sızıntı ise telefonla telefon ile birlikte tanıtılması beklene kablosuz şarj cihazı. Sızdırılan kullanım kılavuzunda belirtilen şarj cihazının telefon ile birlikte kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Çift şarj bobini bulunan bu ürün 9V/1.67A, 9V/2A veya 12V/2.1A’li çıkışı ile telefon sahipleri kablosuz hızlı şarj imkanı sunacağı anlaşılıyor.


Önceki kablosuz şarj cihazları ile benzerlik gösteren bu cihazın şarj durumunu gösteren bir LED göstergesi bulunacak. Kırmızı ışık cihazın şarj olduğu, yeşil ışık cihazın hazır olduğu ve yanıp sönen ışık ise bir hata olduğu gösterecek. Ayrıca eski kablosuz şarj cihazlarından farklı olarak usb type c portundan güç alacak stand, arkasında yer alan fan sayesinde Qi şarjın ürettiği kolayca yayabilecek.


Buna ek olarak sızdırılan kılıf görsellerine bakıldığında arka tarafta da artık çift kamera bulunacağı anlaşılıyor. Samsung’un yeni amiral gemisi çift kamera özelliği ile rakipleri arasındaki farkı kapatmayı planlıyor.


#​Galaxy S9
#Samsung
#kablosuz şarj cihazı
٪d سنوات قبل