|

Markalar sosyal medyayı uzmanlardan dinleyecek

Markalara sosyal medyadan doğru şekilde yararlanmaları için yol göstermeyi amaçlayan İnteraktif Pazarlama Zirvesi, marka temsilcileri ve sosyal iletişim ajanslarının katılımıyla 21-22 Eylül'de İstanbul'da gerçekleşecek.

Melih Bayram Dede
00:00 - 12/09/2011 Pazartesi
Güncelleme: 23:43 - 11/09/2011 Pazar
Yeni Şafak
Markalar sosyal medyayı uzmanlardan dinleyecek
Markalar sosyal medyayı uzmanlardan dinleyecek

Hedef kitleye direk ve daha az maliyetle ulaşmak isteyen tüm şirketler peş peşe sosyal medyada yer alıyor. Sosyal medyayı etkin şekilde kullanmak ve bunu faydaya dönüştürmek ise bu işin uzmanlarına ihtiyaç duymamızı sağlıyor. 21-22 Eylül tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ Youth 2011) de interaktif pazarlama sektörünün en önemli buluşmalarından biri. Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan İPZ Youth 2011'in ilk gününde "Yeni Medya ve Yeni Medyadaki İş Modelleriyle İnterneti İşinde Kullanan Sektörler ve Kurumlar" başlığıyla interaktif bir zirve deneyimi yaşatmak amaçlanıyor. İPZ Youth 2011'in ikinci günü ise "Sosyal Medya ve Markalar: Markalardan gençlere, gençlerden markalara" konseptiyle gerçekleşecek.

MARKALARA DİJİTAL KILAVUZLUK

Markalara sosyal medyadan doğru şekilde yararlanmaları için yol göstermeyi amaçlayan etkinlikte, interaktif pazarlamanın yükselen trendi sosyal medya iletişiminin tüm yönleriyle gözler önüne serilmesi amaçlanıyor. Etkinlikte sosyal medyanın ünlüleri, en çok tıklananları, en çok 'like'lananları, paylaşılanları ve tweet'lenenleri de yer alacak. Etkinlikle ilgili dikkat çeken diğer unsurlar ise, Türkiye'nin ilk "Sosyal Medya Sergisi", "Yıla Damgasını Vuran Sosyal Medya Fi_lmleri Gösterimi", herkesin oturmak istediği "Twitci Bank".


UZMANLAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

İPZ Youth 2011'e konuşmacı olarak, Efes Türkiye İletişim Müdürü Emre Topsakaloğlu, Efes Markalar Pazarlama Müdürü Koray Ardıç, KoçSistem Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Can Barış Öztok, R/GA Digital Reklam Ajansı'ndan interaktif tasarımcı Songül Aslantürk, CookShark Genel Müdürü Melis Tufur, Avea Pazarlama İletişimi Direktörü Sinem Üner Ünsal, Avea Digital & Doğrudan Pazarlama Birim Yöneticisi Ömer Lütfi Diri ve Youth Republic Group CEO'su Serhat Gürcü katılıyor. Etkinliğe yurtdışından katılan konuşmacılar ise, Amerika'nın en prestijli interaktif performans yapımcılarından biri olan Josephine Dorado ve Kullanıcı Deneyim Tasarımcısı ve Ürün Stratejisti Summer Bedard.




13 yıl önce