|

Toplantıların yerini webinarlar alacak

Iraklı yazılım uzmanı Fatihi Mahmood Ismael, korona virüs nedeni ile dünyada yatırımların yanı sıra birebir toplantıların da durma noktasına geldiğini belirterek önümüzdeki zamanlarda toplantı ve seminerlerin internet üzerinden yapılacağını söyledi.

18:19 - 20/05/2020 Çarşamba
Güncelleme: 18:22 - 20/05/2020 Çarşamba
IHA
Artık dijital yönelimler ön plana çıkıyor.
Artık dijital yönelimler ön plana çıkıyor.

  • Yazılım uzmanı Ismael, korona virüs sonrası birebir toplantıların yerini sanal alemdeki webinarların alacağını kaydetti.

Yazılım alanında Türk firmalarından destek aldıklarını aktaran Iraklı yazılım uzmanı Ismael, dünyayı etkisine alan korona virüs pandemisi sonrası birçok alışkanlığın değişmek zorunda kalacağı gibi iş adamlarının da iş alanlarındaki görüşme şekillerinin tamamıyla değişeceğini vurguladı.

Koronavirüs interneti ön plana çıkardı

Ismael, "Koronavirüs nedeniyle dünyada ve özellikle Ortadoğu coğrafyasında yatırımlar durma noktasına geldi. Bundan sonra toplantılar internet üzerinden yapılacak. Webinarların yapılmasının birçok farklı nedeni olabilir. Webinar seminerleri yaygın olarak toplantılar yapmamamızda etkin rol oynayacak.

  • Çünkü webinarın sağlayıcısı isterse semineri tümüyle kayıt altına alarak daha sonradan da bunu ikili sözleşme akdi olarak ta arşivleyebilir ve arşivlenebilir olması iş adamları için de iş akdi halini alabilmesi çok önemli olacaktır" dedi.
#webinar
#toplantı
#virüs
4 yıl önce