|

Ücretsiz Mobil Oyun Portalı: Cepde.net

Günlük yaşamımızın parçası haline gelen cep telefonları ve akıllı mobil cihazlar sahip oldukları ekosistemleri ile kullanıcıları cezbetmeyi amaçlıyorlar. Cepde.net bu ekosistemi kullanmak isteyen kullanıcılar için sunduğu ücretsiz Android oyunları ve uygulamaları ile öne çıkıyor.

Yeni Şafak
12:17 - 25/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 20:20 - 31/05/2016 Salı
Diğer

Günümüzde cep telefonları eskiden olduğu gibi sadece arama ve mesajlaşma için kullanılmıyor. Sahip oldukları birçok özellik ile işlerimizi yürütmemizi, sürekli internette kalmamızı sağlıyor; boş vakitlerimizi oyun ve uygulamalar ile eğlenceli hale getiriyorlar. Elbette bunları yapmak için tercih ettiğimiz uygulama ve oyunlar üreticiler tarafından geliştirilen mağazaları kullanmak durumunda kalıyoruz. Akıllı telefonlara ait yazılım ekosisteminin toplandığı bu mağazalar kullanıcılar için birçok açıdan kullanışlı olmayabiliyor.

mobil oyun, uygulama, melodi ve duvar kâğıdı geniş içerik yelpazesi ile mağazalara alternatif olarak kullanıcılara bu içeriği ücretsiz sunuyor.





Zamanınızı Eğlenceli Hale Getirin



Akıllı telefonların kullanıcılar için aynı zamanda birer eğlence aracı olduğu artık yadsınmayan bir gerçek. Başta Android olmak üzere mobil işletim sistemlerinde yaşanan gelişmeler sayesinde insanlara eğlenceli zamanlar geçirmeyi amaçlayan oyunlar, artık bilgisayar ve oyun konsolları dışında cep telefonu ve tabletler gibi akıllı mobil teknoloji ürünlerinde de kendisine yer buldu. Öyle ki bugün akıllı cihazlar için geçerli olan oyun sektörü çok büyük bir pazar oluşturmuş durumda. Mağazalarda bulunan milyonlarca oyun, milyonlarca kullanıcı için indirilmeye hazır bekliyor. Mağazaların bu kalabalık içerik yapısı nedeniyle kullanıcıların beğeneceği oyunları bulması da zorlaşıyor. Bu noktada Cepde, birçok popüler oyunu kullanıcılara direk olarak indirmeyi sağlıyor. Hızlı ve basit yapısı sayesinde kullanıcılarda olumlu izlenimler bırakan Cepde sayesinde sizde cep telefonu veya tabletlerinizle uyumlu yüzlerce

ebilirsiniz. Ayrıca Cepde üzerinde kullanıcılar indirdikleri bu içeriklere yönelik olumlu olumsuz tüm deneyimlerini yorum alanında belirttikleri için oyunları indirmeden önce fikir sahibi olabildiğiniz gibi siz de deneyimlerinizi diğer ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz.





Android için APK Deneyimi



Android, iOS ile birlikte akıllı cihazlarda en çok tercih edilen işletim sistemi durumunda. Açık kaynak olarak geliştirilen ve geliştirilmeye devam eden Android bu nedenle mobil cihaz üreticilerinin vazgeçemediği işletim sistemi oldu. Günümüzde milyarlarca cihazda kullanılan bu işletim sistemine ait dosya yapısı olan APK'den bahsetmek faydalı olacaktır. Çünkü Cepde üzerinde sunulan Android uyumlu içerikler APK formatında kullanıcılara sunuluyor. APK'ler Android işletim sistemi için geliştirilen oyun ve uygulamaların dosya formatı olarak biliniyor. Sıkıştırılmış bir kod yapısının bir araya gelmesiyle oluşan APK dosyalarını akıllı cihazlara kurması oldukça kolay. İsterseniz siz de hemen Cepde.net üzerindeki Android Oyunları kategorisinde yer alan bir oyuna ait

butonuna basarak bu kolaylığı deneyimleyebilirsiniz.





İndirdiğiniz APK dosyasını akıllı cihazınızın ekranını üstten çektiğinizde açılan 'bildirimler' bölümünde veya ana menüde yer alan dosyalarım klasörü içerisindeki indirilenler klasöründe bulabilirsiniz. Bu dosyaya tıkladığınızda oyunun detaylarını gösteren bir kutucuk karşınıza gelecek. Bu kutucuğun alt kısmında yer alan kur seçeneğine dokunarak kurma işlemini başlatabilirsiniz. Bu işlem bittiğinde oyunu artık sorunsuzca oynayabilirsiniz.





Cepde'nin oyun haricinde sunduğu diğer içeriklere bakmanızı da tavsiye ederiz. Örneğin, telefonunuz çaldığında standart melodilerin haricinde birçok melodiyi önce dinleyip sonra indirebilirsiniz. Yine aynı şekilde akıllı cihazlar için sunulan duvar kağıtları ile mobil cihazınızın ekranını renklendirebilir, uygulamalar sayesinde telefonunuzun işlevselliğini arttırabilir ve kişiselleştirebilirsiniz.



#cepde net
#apk indir
#oyun indir
8 yıl önce