|

YouTube ile internetsiz müzik dinleme dönemi

Dünyanın en çok ziyaret edilen popüler video paylaşım sitesi YouTube, kullanıcılarını mutlu edecek yeni bir özelliği platformuna ekliyor. Güncelleme ile birlikte gelecek özellik sayesinde YouTube kullanıcıları internetsiz istediği müziği dinleme imkanına kavuşacak.

Yeni Şafak
00:04 - 18/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Gelen yeni özellikle birlikte YouTube kullanıcıları artık internetsiz müzik dinleme imkanına kavuşuyor.
Gelen yeni özellikle birlikte YouTube kullanıcıları artık internetsiz müzik dinleme imkanına kavuşuyor.

Milyonlarca yüklü videoya sahip popüler video paylaşım sitesi YouTube’un kullanıcıları, video izletip eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra platformu müzik dinlemek içinde kullanılıyor. Ciddi bir kullanıcı potansiyeline sahip platform bu kullanıcılarını memnun edebilmek adına gerekli güncellemeleri sistemine katarak özelliklerini genişletmeye devam ediyor.

YouTube’un kullanıcılarına sunduğu yeni özelliği ise hayat kurtarır cinsten. Bildiğiniz gibi internetten video izleyip, müzik dinlemek mobil kullanıcıların büyük ölçüde kotalarının tükenmesine neden oluyor. YouTube ise müzik severler için platformuna çevrim dışı müzik dinleme özelliği ekliyor.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar çevrim dışı oynatma listesine eklediği müzikleri SD ve HD formatında internetsiz izleyip dinleyebilecek. Daha öncesinde de bu imkanı kullanıcılarına sunan YouTube, . YouTube Red aboneliği olanları bu imkandan faydalandırıyordu. Lakin YouTube’un belirlediği müzikler haricindeki müzikleri çevrim dışı dinleme imkanı vermiyordu. Şimdi ise yeni güncelleme ile herkese ve istenilen müziği çevrim dışı dinleye bilme imkanı sunuyor.

Ücretsiz olarak yararlanılabilecek bu özelliği Android uygulamasın da “Çevrim Dışı için Kaydet” seçeneğine tıklayarak, iOS uygulamasında ise şarkıyı sola sürükleyerek ulaşabiliyorsunuz. Kaydedilen içerikler ise “Çevrim dışı” sekmesinde yer alıyor.

#Youtube
#Müzik
#İnternet
#Çevrimdışı
6 yıl önce