|

Tesettür Giyimde Moda Merve Farkı

Online olarak güvenli ve keyifli bir moda alışverişi için Moda Merve en iyisini sunmaktadır.

Yeni Şafak ve
16:26 - 3/01/2017 Salı
Güncelleme: 14:30 - 27/03/2018 Salı
Diğer
Moda Merve
Moda Merve
sektöründe artık çok daha modern parçalar, dikkat çekici kombinler ve çok şık ürünler sunulmaktadır.
modasını daha yakından takip etmek isteyen tesettürlü hanımlar için, hem en iyi parçaları bir arada sunan hem de en uygun fiyat seçenekleri ile herkesin modayı yaşayabilmesine olanak tanıyan Moda Merve olarak, tesettürlü giyimi yeniden yorumluyoruz. 2001 yılından beri bu sektörde hizmetlerini sunan, modada zirve sloganı ile tesettürde moda olacak çok iyi parçaları kazandıran firmamız, daha iyisi için de çalışmalarına hızla devam etmektedir. En kaliteli kumaşlar ve işleme ürünleri ile hazırlanan ürünler, kusursuz bir işçilik ile üretilmektedir.

EN MODERN VE KULLANIŞLI KOMBİNLER İÇİN EN ŞIK PARÇALAR

Tesettürle hazırlanacak en şık kombinleri oluşturacak en modern ve kullanışlı parçalar Moda Merve içerisinde kullanıcılarına özel olarak sunuluyor.
seçeneklerinden pantolonlara, etek modellerinden tunik seçeneklerine kadar günlük giyim şıklığını tamamlayacak her parçaya yer verilmektedir. Bununla birlikte abiye giyime hitap eden en özel elbiseler ve takımlar da bu platformda satışa sunulmuştur. İster spor tarz ister klasik tarz olsun her zevke ve beğeniyi karşılayacak ürünler rahatlıkla bulunabilir. Dikkat çekici kombinleri oluşturmaya yarayacak desenli ve motifli giysilerin yanında, tek renk ile klasik giyimi oluşturacak çok şık parçalar da Moda Merve sitesi içerisinde bulunmaktadır.

Firmamızın hazırladığı her parça, tamamen sezon trendlerine uygun olacak şekilde belirlenir. En iyi tasarımcılar ile çalışmaktayız ve tasarımlarımız ile tesettürlü hanımların dolaplarında en şık parçaları bulundurabilmelerini sağlamak adına trendleri takip etmeye devam ediyoruz. Moda Merve ile firmamız tesettürlü bayanların da ekonomik fiyatlar ile gerçek şıklığı yaşayabileceğini göstermektedir. Bu anlamda uygun fiyatlı ve modern kıyafetler bulmak artık hiç de zor olmayacak. Sadece kıyafetlerde değil, kıyafetleri en iyi şekilde tamamlayacak aksesuarlarda da Moda Merve ayrıcalığını yaşamak mümkün.

Renkli ve desenli tesettürler ile en sade kombinleri bile hareketlendirmek de artık tesettürlü hanımlar için çok kolay. Bununla birlikte dış giyim ürünleri ile de hem kış mevsiminde sıcak kalmak hem de kombinlere modern bir bitiriş sağlamak mümkün olacaktır. Kaban modellerinden ferace seçeneklerine, tüm boylarda üretilen kap modellerinden uzun ceketlere kadar, sonbahar ve kış sezonuna uygun dış giyim ürünleri tasarlanmaktadır.

İNDİRİM VE KAMPANYALAR İLE ALIŞVERİŞ KEYFİ BİR BAŞKA

Moda Merve içerisinde her sezon için uygulanan indirim ve kampanyalar ile online alışveriş keyfi katlanarak artıyor. Yeni sezonda dahi en iyi indirimler sağlanmakta ve bu şekilde en trend parçaları çok daha uygun fiyatlara satın alabilme fırsatı tüm kullanıcılara sunulmaktadır. 3 al 2 öde fırsatlarından, özel gün indirimlerine, kargo konusunda sağlanan fırsatlardan outlet ve indirimli sezon ürünlerine kadar pek çok seçenekte en iyi fiyat garantisi sunulmaktadır.

MODA MERVE İLE ALIŞVERİŞ YAPMAK ÇOK KOLAY

Her yerde online alışverişin keyfi sürülebilsin diye mobil uygulama hizmeti de sunulmaktadır. Ücretsiz olarak indirilebilen Moda Merve alışveriş uygulaması ile internetin olduğu her yerde alışveriş yapmak mümkün olacak. Ayrıcalıklı fiyat ve kampanyalar, kolay ve pratik site kullanımı ve daha birçok fırsat, mobil platform içerisinde de mevcuttur. Moda Merve tasarımları ile günlük giyimden abiye giyime, spor giyimden klasik giyim tarzına kadar herkes için uygun parçalar bulunabilmektedir. Artık tesettürlü hanımlar da dilediği parçaları bir araya getirerek kombinler oluşturabilecek ve en uygun fiyatlar sayesinde dolaplarını da yenileyebilecektir.


#moda
#tesettür
#giyim
7 yıl önce