|

Tesettürlü oteller büyük ilgi görüyor

Son zamanlarda, tesettürlü otel seçenekleri büyük ilgi görmektedir. Oldukça etkili olmaları yanında, son derece lüks olan bu oteller, tatil otellerinin Avrupai alışkanlığını bir kenara atmaktadır. Otel denilince sadece Avrupai tarzda, alkollü ve İslami geleneklere ters oteller anlaşılmamalıdır. Şimdi, tesettürlü oteller büyük ilgi görmeye başladı.

Yeni Şafak
15:06 - 23/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:15 - 23/02/2017 Perşembe
Diğer
iSLAMİ OTEL
iSLAMİ OTEL

Türkiye'nin çoğunluğunun tercihi olan

seçenekleri, aradığınız tesettürlü otel hizmetini sunmaktadır.



OTEL HİZMETİNDE İSLAMİ TATİL ALTERNATİFİ SUNULUYOR


İslami otel seçeneklerinde aradığınız mükemmel seçenekleri sizler için sunan bu oteller, oldukça modern ve lüks bir şekilde tasarlanmıştır. Bu tasarlanan otellerin mükemmel tasarımı, İslami kurallara göre dizayn edilmesi, İslami kesimin bu otelleri tercih etmesine neden olmuştur. Mükemmel doğa, huzur veren plaj ve neşeli havuz seçenekleri, tesettürlü bir şekilde sunulmuş. Bu nedenle, ailenizle huzur içinde bir tatil için, en iyi seçenek diyebiliriz.

hizmetinde aradığınız bütün özellikleri sizler için özel olarak hazırlanmıştır.



ARADIĞINIZ MÜKEMMEL HİZMETİ BULABİLİRSİNİZ


Mükemmel bir tatil için yapacağınız ilk şey, huzurlu bir ortamdır. Bu ortamın inancınıza uyması da çok önemlidir. Aileci huzur içinde bir tatil için, yapmanız gereken şey, rahat edeceğiniz mekanlardır. Günlük yaşantımızın bir parçası haline gelen stresi, ancak mükemmel tasarımlı ve ultra lüks bir tatil otelinde atılabilir. Stres atarken öncelikle tercih edile otel, inancımıza uymalıdır. Bu nedenle, İslami yani tesettürlü oteller, özellikle muhafazakarlar için birinci tercih haline gelmiştir. Plaj hizmetinde, haremlik selamlık hizmeti, havuz hizmetinde haremlik selamlık hizmeti verilmektedir. Haremlik, selamlık, bayan ve erkeklerin ayrı olmasıdır. Bu hizmeti en iyi şekilde veren bu otel, menüsünde helal sertifikasına dikkat etmektedir. Bu nedenle yeme içme konusunda içiniz rahat olsun.



Domuz eti mamulleri veya alkol, kesinlikle mutfağa girmemektedir. Ailece gidebileceğiniz

seçeneklerini, mükemmel hizmet anlayışı ile veren güzide otel, son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye başlamıştır. Özellikle tesettürlü otellerde tatil anlayışının yayılması ile ihtiyaç haline gelen tatil hizmetlerinde mükemmel hizmet kategorilerini sunmuştur. Güler yüzlü hizmet anlayışı ile hizmet eden çalışanlar, işini meslek edinmiş kişilerden tercih edilmiştir. Bu nedenle, aradığınız mükemmel hizmet anlayışı ile rahat ve huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.



#islami
#otel
#turizm
7 yıl önce